سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف لبنیاتی سنتی مسبب تب مالت

مدیر عامل اتحادیه فرآورده‌های لبنی کشور بیان کرد: لبنیات سنتی فاقد کنترل و آزمایش میکروبی- شیمیایی هستند که به همین خاطر احتمال آلودگی تب مالت در این محصولات وجود دارد.

محمد رضا اسماعیلی مدیر عامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی فراورده‌های لبنی کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص آلودگی محصولات سنتی اظهار داشت: لبنیات سنتی فاقد کنترل و آزمایش میکروبی و شیمیایی هستند که به همین خاطر احتمال آلودگی تب مالت در تمامی محصولات لبنی سنتی وجود داشته زیرا اگر دامی مبتلا به ویروس بروسلوز باشد قطعا آن ویروس گریبان‌گیر مصرف کننده خواهد شد.

وی افزود:‌در واقع وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی همواره باید هشدار منع استفاده از محصولات سنتی را به مردم بدهند زیرا استفاده از این محصولات سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد.

اسماعیلی تصریح کرد: دهک پایین جامعه به سبب گران بودن محصولات لبنی پاستوریزه  قدرت خرید ندارند که همواره این امر باعث شده به سمت محصولات سنتی ارزان و بی کیفیت بروند.

وی یادآور شد: دولت با حمایت و فرهنگ سازی باید از توزیع و مصرف شیرهای فله در بین مردم جلوگیری کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
mehdit
۱۴:۲۰ ۱۸ شهريور ۱۳۹۴
با عرض سلام
تشکر از مدیریت سایت بابت مطالب آموزنده و ارزشمند
بنده در جایی دیگر در مورد تب مالت مطالبی را خواندم که فکر میکنم برای کاربران هم ارزشمند باشد
http://www.avayesalamati.com/کلینیک-آوای-سلامتی/ID/43/تب-مالت-و-لبنیات-سنتی