سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قسمت دوم/

چند نکته در مورد گوشی های اندروید که نمی دانید

در تمامی گوشی های اندروید تنظیماتی وجود دارد که معمولا کسی به آن ها اهمیت نمی دهد، اما با استفاده از این تنظیمات می شود استفاده بهتر و راحت تری از گوشی خود داشته باشیم.

به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با رشد و توسعه گوشی های هوشمند، همه روزه افراد جدیدی به دسته خریداران این گوشی ها اضافه می شود. در گزارش قبلی به بعضی از کارهای لازم و مفیدی که باید بر روی گوشی اندروید انجام داد پرداختیم در این گزارش به توضیح ادامه این مبحث می پردازیم.

1- در انتقال اطلاعات صرفه جویی کنید



آیا می دانید در تنظیمات گوگل کروم می توانید با کم کردن اطلاعات منتقل شده در هزینه  های خود صرفه جویی کنید؟ با استفاده از این تنظیمات می شود تا 30 درصد در هزینه های انتقال اطلاعات کسر کرد. برای اینکار به تنظیمات کروم بروید و گزینه Data Saver را روشن کنید.  همچنین می توانید به گوشی خود فرمان بدهید در زمانی که از آن استفاده نمی کنید، وای فای  گوشی خاموش نشود. برای اینکار به آدرس زیر مراجعه کنید:

Setting > Wifi > Advanced 

حال گزینه Keep Wi-Fi on During Sleep را انتخاب کنید. انجام این تنظیمات به آن معنا آن نیست که فقط در زمانی که گوشی شما در حال دانلود کردن است، به اینترنت متصل بماند، بلکه در مصرف باتری نیز صرفه جویی می شود.زیرا زمانی که صفحه نمایش گوشی خاموش و روشن می شود، دیگر گوشی تلاش برای جستجوی شبکه و اتصال مجدد نمی کند.

2- از Pushbullet استفاده کنید


این امکان را به کاربر می دهد که وسایل شما در کنار هم بهتر کار کنند. هرگز تماس و پیامی را زمانی که با رایانه خود کار می کنید از دست ندهید. این برنامه  با رایانه  و گوشی شما هم سان می شود و تمام اتفاقانی که در گوشی یا تبلت اندروید شما رخ می دهد را به شما نشان می دهد. با استفاده از این برنامه شما می توانید لینک های خود را بین گوشی،تبلت و رایانه خود منتقل کنید.

3- با NFC در وقت خود صرفه جویی کنید



بیشتر مردم درک کامل و صحیحی از NFC و چگونگی کار کرد آن ندارند. اما "NFC" بسیار زیبا و فوق العاده طراحی و ساخته شده است. با یک ظربه می شود اتصال بین هدست های بلوتوث و گوشی را انجام داد. همچنین می شود تمام اطلاعات و محتویات یک گوشی را به گوشی دیگر منتقل کرد.

4- کد امنیتی برای گوشی بگذارید


اگر علاقه ای به استفاده از NFC ندارید، نکته بعدی که می تواند به شما در کار با گجت اندرویدتان کمک کند، تنظیم یک رمز عبور برای باز کردن گوشی است. اما متاسفانه هنوز افراد زیادی را می بینیم که برای گوشی خود از قفل امنیتی استفاده نمی کنند.

اگر گوشی خود را از دست بدهید و گوشی شما دارای یک رمز امنیتی خوب باشد، اطلاعات شما به سادگی فاش نخواهند شد. برای اینکار وارد تنظیمات گوشی شوید و به منوی امنیت یا Security مراجعه کنید و گزینه قفل صفحه نمایش یا Screen Lock را فعال کنید. خواهشا اگر تا به الان گوشی شما قفل امنیتی نداشته است، همین الان این کار را انجام دهید.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.