سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چطور مصرف باتری گوشی خود را کاهش دهیم

با توجه به مصرف کربران از گوشی های هوشمند، معمولا باتری این وسایل جواب گو نیست، اما با رعایت کردن چند نکته ساده می شود طول عمر باتری را افزایش داد

به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در اینکه گوشی های هوشمند از نظر نگهداری باتری، ضعف های زیادی دارند شکی نیست، مخصوصا با برنامه هایی که اجازه خاموش شدن صفحه گوشی را نمی دهند. صفحه نمایش های جدید (LCD و AMOLED ها) به شدت مصرف باتری را افزایش می دهند. اما آیا اطلاع دارید که می توانید کاری کنید که مصرف باتری گوشی شما کاهش پیدا کند؟ به ادامه گزارش توجه نمایید تا راه های کاهش مصرف باتری را برایتان شرح دهیم.


باتری های گجت های اندروید چطور کار می کنند؟
بیشتر گوشی های هوشمند دارای یک باتری لیتیومی یونی یا پلیمری هستند که هر دو از فناوری یونی استفاده می کنند و همچنین دارای حافظه نیستند که به آن معناست که لازم نیست باتری را کاملا شارژ یا خالی کنید و یک شارژ معمولی برای طول عمر آن ها کافی است. در واقع این دسته از باتری ها از ضعف ولتاژ رنج می برند و بهتر است  تا میزان شارژ آن ها بین 20 تا 90 درصد باشد. در مورد نحوه، چگونگی و میزان شارژ باتری، مطالب زیادی گفته شده است که بعضی از آن ها قابل استناد نیست. به صورت کلی بهتر است کاربران با سعی و خطا بهترین روش و میزان شارژ گوشی خود را پیدا کنند.

1-wallpaper های سیاه به ذخیره باتری کمک می کنند
اگر در صفحه نمایش گوشی شما از تکنولوژی AMOLED استفاده شده باشد، از یک عکس زمینه تیره استفاده نمایید. عکس های زمینه تیره در گوشی به افزایش طول عمر باتری کمک می کنند زیرا صفحات نمایش AMOLED فقط پیکسل های رنگی را روشن می کند. پس با استفاده از عکس های زمینه مشکی، فقط پیکسل های مشکی روشن می شوند و در مصرف باتری صرفه جویی می شود.




2- از تم و تنظیمات تیره استفاده کنید
استفاده از تم های تیره به افزایش طول عمر باتری گوشی شما کمک می کند. اولین نسخه منتشر شده از اندروید 6 دارای یک تم تیره به صورت پیش فرض است. 

3-از تنظیم نور خودکار استفاده نکنید


از سیستم تنظیم خودکار نور صفحه گوشی استفاده نکنید. ممکن است در ظاهر این گزینه کار آمد باشد اما تنظیم خودکار نور، معمولا نوری بیشتر از حد مورد نیاز به گوشی می دهد. پس بهتر است به صورت دستی نور گوشی خود را تنظیم کنیم و در زمانی که نیاز است، آن را زیاد کرد. این یکی از اصلی ترین راه ها برای افزایش طول عمر باتری گوشی است.

4-زمان روشن ماندن صفحه نمایش گوشی خود را کاهش دهید
زمان خاموش شدن صفحه نمایش گوشی خود را تا حد ممکن کاهش دهید. برای مثال اگر زمان خاموش شدن صفحه نمایش گوشی شما بر روی یک دقیقه باشد، چهار برابر بیشتر از زمانی که روی پانزده ثانیه تنظیم شده باشد باتری مصرف می کند.

مطالعات تحقیقاتی در این مورد می گوید: به طور متوسط گوشی های هوشمند در طول روز 150 بار روشن و خاموش می شوند. پس هرکاری که بتواند مدت زمان روشن ماندن صفحه نمایش را کاهش دهد به افزایش طول عمر باتری کمک می کند.

5-لازم نیست همیشه گوشی شما هوشمند باشد
امکانات هوشمند گوشی خود را از قبیل اسکرول خودکار، حرکت هایی که از سنسور ها استفاده می کنند و غیره را تا زمانی که واقعا به آن ها احتیاج ندارید غیر فعال کنید. این سنسور ها مصرف زیادی دارند. پس با غیر فعال کردن آنها به افزایش طول عمر گوشی خود کمک کنید.

6-ویبره گوشی را غیرفعال کنید
موتور ویبره گوشی از جمله مواردی است که مصرف زیادی دارد، مخصوصا اگر روی حالت ریتمیک باشد. همچنین ویبره گوشی در زمانی که تایپ می کنید را نیز حتما غیرفعال کنید. مطمئنا برای شما خوشایند نخواهد بود اما این هم یک تجربه است که زیبایی های خود را دارد.

7-از Notification ها در روی صفحه قفل شده گوشی استفاده کنید


زمانی که برای کاربران پیام می آید، آن ها گوشی خود را روشن کرده و پیام های خود را می خوانند. اما اگر نمایش Notification ها در روی صفحه قفل شده گوشی فعال باشد، دیگر احتیاجی به روشن نگه داشتن بیش از حد گوشی نخواهد بود.

8-فقط از باتری های اصلی استفاده کنید
تنها از باتری هایی که شرکت تولید کننده گوشی معرفی می کند استفاده کنید. بهتر است کمی بیشتر هزینه صرف شود تا باتری اصلی خریداری شود. زیرا باتری های فرعی و بی کیفیت صدمات جبران ناپذیری به گوشی وارد می کند.

9-از زمان بند Dont Disturb و Sleep استفاده کنید
زمان خواب و استراحت خود را در گوشی تعریف کنید و از قابلیت Sleep استفاده کنید. Sleep Mode در زمان تعریف شده، تمام سیگنال های ورودی و خروجی گوشی را مسدود می کند و از مصرف بی رویه باتری جلو گیری می کند. همچنین شما می توانید در زمان هایی که نمی خواهید هیچ استفاده ای از گوشی خود داشته باشید، آن را در حالت هواپیما بگذارید. در این صورت نیز تمام سیگنال های ورودی و خروجی گوشی از قبیل سیگنال های وای فای و آنتن گوشی  مسدود می شوند. 

مطمئنا راه های زیاد دیگری برای ذخیره کردن باتری گوشی های همراه وجود دارد. شما می توانید از طریق نظرات در انتهای این گزارش، آن ها را در اختیار دیگران قرار دهید و به زنجیره گسترش اطلاعات بپیوندید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۲:۱۱ ۲۵ دی ۱۳۹۶
تشکر از اطلاعات خوبتون