شیرین صمدی مجری جوان برنامه «سیمای خانواده» در خصوص ویژگیهای این برنامه و نحوه اجرا در گفتگو با خبرنگار
حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: مهمترین ویژگی یک برنامه تلویزیونی جدا نبودن از زندگی واقعی مردم است. اگر در برنامهها داستانهای واقعی از زندگی مردم را روایت کنیم به طور قطع مخاطب نیز با آن ارتباط خوبی برقرار میکند.
وی ادامه داد: در ابتدای ساخت هر برنامهای بهتر است نیازهای جامعه را شناسایی کنیم. تفاوتی ندارد که موضوع برنامه در خصوص مسائل خانوادگی است و یا هر مطلب دیگری، اما نکته حائز اهمیت وجود یک گروه تحقیقاتی خوب در هر برنامه است.
صمدی اظهار داشت: در «سیمای خانواده» یک گروه سردبیری داریم که در تلاشند تا سلایق و علاقههای مخاطبان را شناسایی کرده و در جهت آن سطح برنامهسازی خود را ارتقا دهند و هر چه بیشتر با بیننده ارتباط برقرار کنند.
مجری ویژه برنامه سال تحویل 94 شبکه چهار در خصوص تفاوتها در اجرا عنوان کرد: فرق در تفاوت بین مخاطبان است. ما باید مخاطب را بشناسیم. بسیاری معتقدند که «سیمای خانواده» را فقط زنها نظاره میکنند. اما واقعیت این است که خانوادهها مخاطب ما هستند. تفاوت اجرا در «سیمای خانواده» در مقایسه با یک برنامه صبحگاهی شاید این باشد که مجری لازم نیست به اندازه زمان شروع روز نشاط و شادی به همراه داشته باشد اما باید توجه داشت که در هر زمانی که روز برنامهها بینندگان خاص خود را دارند ودر نهایت می توان گفت: که اگر در هر زمانی و اجرا در هر برنامه ای حتی به روی یک نفر هم تاثیر مثبت بگذاریم موفق بوده و درست عمل کردهایم.
وی گفت: از میان بخشهای مختلف برنامه «سیمای خانواده» به قسمتهایی که سفر در آنها بوده و ارتباط بیشتری با مردم برقرار میشود و همچنین آیتم «دستپخت مامان» علاقه بیشتری دارم.
شیرین صمدی اظهار داشت: ریتم در هر برنامه مسئله مهمی است. بسیاری از برنامههای تلویزیونی به این موضوع توجه نمیکنند. در حال حاضر دوره برنامهها ی طولانی مدت به پایان رسیده، مگر برنامههای شبانه که مخاطبان خاص خود را دارند. در کل اگر برنامهها از شکل گفتگوهای صرف خارج شده و به سمت ارتباط برقرار کردن هر چه بیشتر با بینندگان بروند بهتر خواهد بود. چرا که ریتم تند کمک کننده است.
صمدی عنوان کرد: عوامل بصری نیز در تاثیرگذاری هر برنامه دخیل هستند. اگر یک مجری برند هم در دکور و نور و تصویربرداری خوب نباشد دیده نخواهد شد. تاثیر آیتمهایی که به شکل درست ساخته میشوند و نوع دوربین و قابی که بسته می شود و همچنین زاویه نگاه، ارتباطات ویژهای وجود دارد که مردم آنها را درک کرده و براساس آنها انتخاب میکنند.
وی در خصوص ورود مجریان به عرصه های مختلف در اجرا گفت: این موضوع بستگی به خود مجری دارد. اگر کسی چنین توانایی را در خود میبیند هیچ اشکالی ندارد به شرط آنکه با مطالعه و سواد درست به منظور گفتگو همراه بوده و در کل به شکلی صحیح انجام شود.
صمدی تصریح کرد: خود من سعی میکنم که مطالعه زیادی در رابطه با مطالب گوناگون داشته باشم. معتقدم که مجری باید در زمینههای مختلف تجربه داشته باشد. به بیانی دیگر علاوه بر اطلاعات عمومی ، باید در مورد برنامه خود و مهمانها اطلاعات کافی داشته باشد. به این دلیل که مردم من را روی آنتن میبینند و این مجری است که در معرض دید قرار دارد . بنابراین باید مجری بتواند با علم خود برنامه را به شکل درست اداره کند.
وی ادامه داد: بعضی اوقات و در صورت لزوم با مهمان برنامه از قبل تماس گرفته و در مورد او مطالعه میکنم. چرا که معتقدم که مجری باید دارای اطلاعات کافی باشد.
شیرین صمدی در پایان بیان کرد: از پدر و مادر و برادر و دوستانی که همیشه همراه من بوده و مرا کمک کردهاند تشکر میکنم. امیدوارم انسانها در هر کجا و در هر شغلی که هستند به خدا و حکمت و مصلحت او اعتماد داشته باشند.
انتهای پیام/