سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش الکترونیکی از طریق گوشی‌های هوشمند ممکن شد

در راستای راه‌اندازی سامانه جامع استاندارد سازی و اجرای محتواهای الکترونیکی، اکنون قابلیت‌های جدیدی به این سامانه افزوده شده است.

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ،دو قابلیت «امکان استانداردسازی خودکار محتواهای قابل استفاده بر روی تبلت و یا گوشی‌های هوشمند» و هچنین "اضافه نمودن قابلیت مخزن یا انباره برای ذخیره سازی و انتقال سوابق آموزشی فراگیران" به سامانه جامع استاندارد سازی و اجرای محتواهای الکترونیکی اضافه شده است.

 بنا بر این گزارش، افزودن امکان استانداردسازی خودکار محتواهای قابل استفاده بر روی تبلت و یا گوشی‌های هوشمند جهت برگزاری دوره‏‌های "Mobile Learning” بی‌نیاز از بارگذاری برنامه‌های کاربردی خاص، ایده‌آل برای دانشگاه‌ها و کلان سازمان‌های فعال در حوزه آموزش و فراگیری الکترونیکی با گستره کشوری ؛اولین قابلیت افزوده‌شده به این سامانه است .

 گفتنی است: این دستاورد کاملاً جنبه منحصربه‌فرد دارد؛ چراکه تاکنون تطبیق کامل با استاندارد جهانی «اسکرم» میسر نبوده است و حتی دست‌اندرکاران اصلی اسکرم یعنی سازمان ADL (وابسته به وزارت دفاع آمریکا و متولی مفاهیم و دستورالعمل‌های اسکرم) و شرکت Rustisi Software (به عنوان عرضه‌کننده انحصاری موتور اسکرم به بازار جهانی) – با اجرای پروژه‌هایی مانند "5-CMI” و "Tin Can API” تا به حال نتوانسته‌اند از ویژگی‌هایی چون روند جریان و دستورالعمل‌های تدریس (سکانسینگ) در محیط موبایل پشتیبانی کنند و این درحالی است  که در این محصول ایرانی، افزون بر مورد یاد شده، حتی امکان استانداردسازی محتواهای محاوره ای (Interactive) نیز وجود دارد.

این گزارش حاکی است :اضافه نمودن قابلیت ایجاد (Learning Record StoreLRS)  به سامانه مورد اشاره که در واقع نوعی مخزن یا انباره برای ذخیره‌سازی و انتقال سوابق آموزشی فراگیران به «سامانه‌‏های مدیریت آموزشی» (Learning Management System – "LMS”) و یا ابزارهای گزارش‌گیری مورد استناد و استفاده در مراکز آموزشی به حساب می‌آید، دومین قابلیت یاد شده است.

 شایان ذکر است : این دستاورد ملی مطابق با جدیدترین اصلاحیه اسکرم مباحثی چون Meta Data، Organization، Resources و Sequencing را در برگرفته و به هر یک از آن مباحث در چندین لایه با زیرشاخه‌های جزئی‌تر می‌پردازد


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.