سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مسجد جای سیاست است اما جای حزب نیست

رییس جمهوری با اشاره به اینکه مساجد مرکز حرکت کاروان عظیم نهضت اسلامی تا رسیدن به پیروزی انقلاب اسلامی بود گفت: مسجد جای سیاست است اما جای حزب نیست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان: حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی صبح روز پنجشنبه در سیزدهمین اجلاس گرامیداشت روز جهانی مسجد اظهار کرد: در مسجد باید مسائل مهم جامعه، مسائل امروز منطقه، مشکلات جهان اسلام و خطرات دنیای اسلام از سوی استکبار بیان شود. 

رییس جمهوری تصریح کرد: مسجد نباید رنگ و بوی حزب، جناح و تشکل خاص به خود بگیرد. باید مسجد رنگ اسلام داشته باشد و جان و روح آن باید قرآن، اهل بیت (ع)، منافع کشور، دنیای اسلام و مرکز اتحاد، وحدت و جذب باشد. 

روحانی ادامه داد: لازم می دانم از مرحوم آیت الله مهدوی کنی که از بزرگان پرافتخار روحانیت کشور بودند و همواره نقش بسیار برجسته ای در ساماندهی امور روحانیت از جمله ساماندهی مساجد و مدارس دینی ویژه در دوران نهضت اسلامی داشتند. 

وی در ادامه تجلیل از مقام مرحوم آیت الله مهدوی کنی اظهار کرد: همه شما با این عالم فرهیخته کم و بیش آشنا بودید و از محضر علمی، سیاسی و اخلاقی ایشان بهره بردید. من هم از همان سال های اولیه دهه پنجاه از نزدیک با ایشان آشنا بودم و همیشه در جمع و در محضر علما و اجتماعاتی که داشتیم از محضر ایشان همه ما بهره می گرفتیم. 

رییس جمهوری در بخش دیگری گفت: از دیرباز معماری اسلامی به ما می گفته است که مسجد محور اصلی شهر و جامعه است و خواهد بود. همواره اول مسجد ساخته می شد تا در کنار آن مدارس علمیه تاسیس و در کنار مسجد و مدرسه علمیه، بازار ساخته شود و در کنار آنها نیز مرکز حکومتی استقرار یابد.

روحانی تصریح کرد: سیاست، اقتصاد و علم و مسائل اجتماعی همواره در سایه مسجد و در کنار مسجد بود.

رییس جمهوری ضمن گرامیداشت روز جهانی مسجد گفت: خاطره تلخ به آتش کشیده شدن قبله گاه اول مسلمانان در 46 سال قبل را از یاد نخواهیم برد. 

وی ادامه داد: این حادثه بدان معنا بود که رژیم متجاوز و اشغالگر صهیونیستی به هیچ یک از اصول اجتماعی و انسانی تعهدی ندارد، نه تنها به مردم، کودکان و زنان رحم نمی کند و به کشتار و تجاوز ادامه می دهد؛ بلکه حتی به عبادتگاه، مسجد و قلبه گاه اول مسلمانان و سرزمین و مکانی که مورد احترام سایر ادیان آسمانی نیز هست به آن هم وقعی نمی نهد. 

روحانی ادامه داد: این موضوع از یک طرف نشانگر ماهیت این رژیم غاصب، متجاوز و تروریست است و از سوی دیگر علامتی برای بیداری و هوشیاری ما برای حفط هویت دینی و اسلامی مان است تا مراکزی که به عنوان مرکز اخلاق، تعلیم و تربیت و ترویج احکام اسلامی در میان ما هست مورد توجه همه ما باشد. 

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی، مسجد را مظهر اتحاد دانست و گفت: اگر خدای نکرده در مسجد بوی وحدت به مشام نرسیده و بوی تفرقه دهد آن دیگر چیزی شبیه «مسجد ضرار» خواهد بود که فرمود: مسجد ضرار مسجد تفریق میان مسلمین است و امروز هم متاسفانه در گوشه و کنار دنیا داریم مسجدی که به اصطلاح خطیب یا امام آن بایستد و از تفرقه میان مسلمانان سخن بگوید و مذهب پرافتخار شیعه و شیعیان را کفر و کافر معرفی کند. 

روحانی اضافه کرد: هنوز هم در گوشه و کنار دنیا مساجدی داریم که سخنان و خطبه ها برای تفرقه میان فرق اسلامی و پیروان اهل بیت، شیعه و اهل سنت است. امروز مساجدی در دنیا داریم و افرادی در آنجا پرورش می یابند که به خشونت، افراط و کشتار مردم افتخار می کنند و آن را به دروغ راه جهاد اسلامی لقب می دهند. 

رییس جمهوری ادامه داد: مسجدی، مسجد واقعی است که مرکز علم، تعلیم و تربیت، رحمت، برادری و وحدت در میان مسلمانان باشد. از مسجد ایستادگی و مقاومت برمی خیزد نه ظلم، تجاوز، خشونت و تفرقه. 

رییس جمهوری با بیان اینکه مسجد مکان سیاست اسلامی نیز هست گفت: همان گونه که منبرها و مساجد در نهضت و انقلاب اسلامی پیشتاز بودند و حتی سخنان مهم امام راحل (ره) در مساجد انجام می شد. 


منبع:پارسینه 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
منوچهر
۰۶:۳۹ ۳۰ مرداد ۱۳۹۴
ارایه راهکارازطرف عامه مردم به حکومت عامل موفقیت است