سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سناتورهای جمهوری خواه از دولت اوباما درباره نامه مرتبط با تحریم های ایران توضیح خواستند

دو سناتور جمهوری خواه از دولت اوباما خواستند جزئیات تعامل با دولتهای خارجی درخصوص امکان ازسرگیری تحریمها علیه ایران را در اختیار کنگره قرار دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اینترنتی هیل، «مارک روبیو» و «مارک کرک»، سناتورهای جمهوری خواه ایالت های فلوریدا و ایلینویز از دولت اوباما خواستند هرگونه درخواست، از دولت های خارجی را درباره تحریم های ایران در اختیار کنگره قرار بدهد.
 کرک و روبیو در نامه ای برای «جان کری»، وزیر امور خارجه آمریکا از وی خواستند نامه ای را که برای دولت های چین، فرانسه، انگلیس و آلمان ارسال شده و ظاهرا به آنان اطمینان داده شده است شرکت های این کشورها در صورت بازگردانده شدن تحریم های علیه ایران، آسیب نمی بینند، در اختیار کنگره قرار دهد.

در این نامه آمده است: در حالی که مقامات دولتی وجود چنین نامه ای را انکار می کنند، باور ما این است که برای افکار عمومی در آمریکا اهمیت دارد که بتوانند تضمین شما برای دولت های خارجی را در حالی که نمایندگان آنان در هفته های آینده در حال بازنگری در توافق هسته ای هستند، مطالعه کنند. 

در این نامه همچنین آمده است: به نظر می رسد «تعابیر متضادی» درباره چگونگی تاثیر پذیری سرمایه گذاری شرکت های خارجی در ایران، در صورت نقض توافق هسته ای وجود دارد.
در حالی که «جک لو»، وزیر خزانه داری ماه گذشته در نشست کمیته روابط خارجی سنا گفته بود که شرکت ها در صورت بازگشت تحریم ها می بایست هرگونه داد و ستد را متوقف کنند، روبیو و کرک گفته اند که تفسیرهای دیگری مبنی بر امکان اجرای «قانون پدربزرگ» پس از بازگشت تحریمها علیه ایران وجود دارد.
شرط پدربزرگ یا سیاست پدربزرگ، سیاستی که براساس آن، در صورت تغییر شرایط یا قوانین، برخی قوانین قبلی همچنان به اجرا گذاشته می شود.

روبیو و کرک ضمن دروغ پردازی و ادعای واهی علیه ایران درخصوص حمایت از تروریسم، گفته اند اگر کشورهای دیگر اعلام کنند که به شرکت ها درباره «خطرهای ذاتی» سرمایه گذاری در ایران به خاطر حمایتش از تروریسم و احتمال بازگشت تحریم ها هشدار داده اند، چنین اقدامی می تواند کار کنگره در بازنگری توافق را تسهیل کند.

قانونگذاران آمریکایی تا هفدهم سپتامبر فرصت دارند تا کار بازنگری و رای گیری درباره توافق هسته ای ایران را انجام بدهند در حالی که انتظار می رود سنای آمریکا بعد از تعطیلات ماه اوت، قطعنامه ای در رد این توافق صادر کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
سارا
۰۹:۲۸ ۲۹ مرداد ۱۳۹۴
چه توافق خوب باشه چه بد این کنگره میخاد ردش کنه.شما آمریکاییا مرد نیستین یه مشت آدم خونخوار وجنایتکار.