سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قابل توجه زنان؛

کیست های شایع و ترسناک در زنان و دختران جوان

این بیماری که بیشتر زنان میانسال را گرفتار می‌کند با مصرف برخی ترکیبات طبیعی به راحتی قابل درمان می‌باشد.

به گزارش خبرنگار كلينيك گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیست سینه بیماری است که بسیاری از زنان به خصوص افراد میانسال و زنانی که در آغاز سن پنجاه سالگی خود قرار دارند، به آن مبتلا می‌شوند، گفتنی است که این بیماری از همان آغاز امر با درد همراه بوده و ناخوشایند است.
همچنین باید گفت که کیست سینه بسیار شایع است و متخصصان علت بروز آن را زندگی‌های پر استرس می‌دانند، زمانی که با این بیماری دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند بایستی از مصرف الکل و کافئین اجتناب کرده و به اندازه کافی ویتامین‌های مختلفی ( به خصوص ویتامین D) را مصرف کنند.

همچنین مصرف هر چه بیشتر کلم و کلم بروکلی را در برنامه غذایی خود بگنجانند، تا زمانی که این بیماری وخیم‌نشده است، پزشکان هیچ‌گونه راه درمانی را اعمال نمی‌کنند و زنان می‌توانند با استفاده از گیاهان طبیعی و دیگر جایگزین‌های دارویی کیست سینه را بهبود بخشند.

در اینجا به برخی دستورات طبیعی اشاره می‌گردد:
آب گندم
ابتدا برگ‌های سبز و جوان گندم را آسیاب کرده و آب آن را بگیرید،آب به دست‌آمده را در قالب‌های یخ ریخته و در فریزر قرار دهید، روزانه یک عدد از این قالب‌های یخ‌زده را داخل یک لیوان آب انداخته و بنوشید، بهتر است که این نوشیدن را در وعده صبح مصرف کنید، این کار را باید 72 روز انجام دهید.

کرم سینه
برای ساخت این کرم کافی است موادی نظیر گل همیشه بهار، اسطو‌خودوس، سرو، گل روز، گشنیز و نعناع  به میزان برابر داخل مخلوط‌کن ریخته و مخلوط کنید، روزانه از این مخلوط برای ماساژ استفاده کنید.

چای مخلوط
برای تهیه این چای موادی چون گل همیشه بهار، بو مادران، دارواش و اقطی را به میزان برابر مخلوط کنید، این چای را با استفاده از گیاهان طبیعی درست کنید.

گفتنی است که این چای اثرات مثبتی برای ایمنی بدن داشته و از رشد تومور و افزایش التهاب پیشگیری می‌کند، پیسما (TANSY) گیاهی است که در درمان بیماری‌های فامیلی نقش مهمی ایفا می‌کند که در تهیه این چای نیز می‌توانید از آن بهره‌مند شوید. اگرچه درمان کیست توسط این چای به آهستگی صورت می‌گیرد اما تاثیر آن چند برابر می‌شود، لازم است به مدت شش‌ماه روزی یک لیتر از این چای بنوشید و در کنار آن خوردن غذای سالم را در برنامه‌های غذایی خود داشته باشید و از مصرف فرآورده‌های لبنی اجتناب کنید.

انتهای پیام/
برچسب ها: کیست ، بیماری ، جوشانده ، چای
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.