سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قسمت اول/

چگونه بلاگ بسازیم + آموزش تصویری

بلاگ ها، امروزه عمومیت خاصی یافته اند به شکلی که بسیاری از اخبار دریافتی ریشه در بلاگ دارند و فلان گزارشگر از قول بهمان بلاگ، خبری را مخابره کرده است.

به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آیا به فکر ساخت یک بلاگ برای تبلیغ کار یا حرفه خود هستید؟ یا می خواهید مطالب و نوشته های خود را برای دیگران به نمایش بگذارید؟ ساخت بلاگ رایگان است و شما در یکی از سایت های بلاگر، می توانید صفحه خود را راه اندازی کنید و شروع به نوشتن نمایید. برای رشد و پیشرفت قلم شما، راه اندازی بلاگ و معرفی نوشته های خود، این مطلب به شما کمک می کند

مفهوم بلاگ

1-از خودتان بپرسید چه چیزی را دوست دارید؟


اگر می خواهید در مورد یک موضوع خاص  بنویسید و بلاگ خود را مرتب به روز کنید، باید موضوعی انتخاب کنید که احساسات شما را بیان کند و نشان دهنده تجربیات روزانه شما باشد. برای مثال می توانید از ایده های زیر کمک بگیرید:

بازی. این روزها خیلی از مردم بازی می کنند. می توانید در مورد بازی هایی که انجام داده اید، امتیازات و تجربه های خود بنویسید.

سیاست. مطمئنا هر کسی نظر و عقیده خود را در مورد مسائل سیاسی دارد اما ممکن است شما نظری منحصر به فرد و ویژه داشته باشید. پس مطمئن باشید خوانندگان زیادی پیدا می کنید.

خوراک. همه عاشق غذاهای مختلف هستند. طرز پخت غذاهای خود را به اشتراک بگذارید. در مورد غذاهای محلی شهر و محل زندگی خود بنویسید.

2-فکر کنید که چطور میخواهید به دیگران کمک کنید


زمانی که می خواهید موضوع انتخاب کنید، بهتر است دقت بیشتری داشته باشید. در ادامه چند ایده برای ارتباط بهتر با خوانندگان آورده شده است.
آموزش دهید. اگر به موضوعی خاص علاقه دارید و تجربیات زیادی هم در این موضوع دارید، شما می توانید اطلاعات خود را هم در اختیار افرادی که تازه وارد آن موضوع شده اند و هم افرادی که تجربه دارند قرار دهید.
آخرین اخبار را فراهم کنید. اخبار آخرین پیشرفت ها در مورد موضوع خود را جمع آوری نمایید و در بلاگ خود قرار دهید. برای افزایش خوانندگان بلاگ خود؛ لازم است که به صورت مستمر مطالب مفید و مربوط به موضوع بلاگ خود را بنویسید.
مردم را شاد کنید.مردم دوست دارند شاد باشند. پس مطالب طنز آمیز در اختیارشان قرار دهید. می توانید تجربیات خنده دار و جالب خود را در اختیار خوانندگان بلاگ خود قرار دهید.

3-در مورد رقیب های خود تحقیق کنید


به دیگر بلاگ هایی که در رابطه با موضوعات شما می نویسند سر بزنید و ببینید دقیقا چه کار هایی می کنند. از خودتان بپرسید دیگران برای پیشرفت چه کارهایی می کنند.

4-  برای بلاگ خود اسم انتخاب کنید


از شیوه طوفان مغزی( یک تکنیک خلاقیت فردی یا گروهی است که در طی آن، با جمع آوری فهرستی از ایده‌ها که خودبه‌خود توسط اعضا تولید می‌شود، برای رسیدن به یک جمع‌بندی در مورد یک مسأله تلاش می‌شود) استفاده کنید و یک لیست تهیه کنید و آن را یاد داشت نمایید.

5-تصمیم بگیرید که بلاگ خود را در کدام سرور می خواهید راه اندازی کنید


سایت ها و سرور های زیادی وجود دارند که به شما امکان راه اندازی بلاگ را می دهند.

blog.ir بلاگ بیان رسانه ای است برای متخصصان و اهل قلم تا با ساخت یک وبلاگ حرفه‌ای بتوانند حضور موثرتری در فضای مجازی اینترنت داشته باشند

mihanblog.com طرح و انتشار عقاید، ایده ها، افکار و اندیشه ها،مقالات و دیدگاههای شخصي از جمله تمایلات هر شخص می باشدكه در فضای اینترنت این امر با حداقل هزینه صورت می پذیرد . محلی که بعنوان جایگاه انتشار این عقاید و نظرات وجود دارد، وبلاگ ناميده ميشود


blogfa.com بلاگفا یک ابزار قدرتمند برای ساخت و مدیریت وبلاگ است . بلاگفا به شما کمک می‌کند تا با سرعت و سهولت اطلاعات، خاطرات، مطالب و مقالات خود را در اینترنت منتشر کنید.

در این گزارش به مقدمه ای برای راه اندازی یک بلاگ پرداخته شد. در گزارش های آینده به چگونگی انتخاب سرور، ثبت نام و ارسال اولین مطالب خواهیم پرداخت.


انتهای پیام/



برچسب ها: blog ، blogger ، بلاگ ، وب ، بلاگر ، دست نوشته
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.