سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امانی در نشست دبیران حزب موتلفه:

اصلاح‌طلبان مرتبط با فتنه باید در مورد نامه به وزارت خارجه آمریکا توضیح دهند

قائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت: اصلاح‌طلبان مرتبط با فتنه باید در مورد افشای نامه 30 نوامبر 2009 در اوج فتنه 88 به وزارت خارجه آمریکا توضیح دهند.

به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدعلی امانی قائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی که در پایان نشست دبیران حزب سخن می‌گفت، با اشاره به سخنان اخیر مایکل لدین (مشاور سابق امنیت ملی آمریکا) پیرامون ارتباط سران فتنه با آمریکا، اظهار داشت: اصلاح‌طلبان مرتبط با فتنه باید در مورد افشای نامه 30 نوامبر 2009 در اوج فتنه 88 به وزارت خارجه آمریکا توضیح دهند. آن‌ها باید به مردم بگویند چرا آمریکا را تشویق به تشدید تحریم‌ها و نیز ترغیب به عدم توافق هسته‌ای با تهران کردند.

وی تصریح کرد: جای تأسف است که در نامه 30 نوامبر 2009 فتنه‌گران به آمریکا گرا دادند؛ که بهترین رویارویی با جمهوری اسلامی از درون و از طریق تقویت اصلاح‌طلبان است! و از آن تأسف‌بارتر اینکه در این نامه به ظرفیت بالقوه از میان برداشتن میرحسین موسوی برای سرنگونی حکومت ایران به نفع غرب تأکید شده است.

قائم‌مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با تحلیل نامه 30 نوامبر 2009 همزمان با آذر 88 گفت: موجب تأسف است که یک عده پیش‌مرگ سلطه بیگانگان به‌ویژه آمریکا در ایران شوند. چرا آن‌ها نصیحت مردم و رهبر انقلاب در فاصله گرفتن از دشمن را گوش ندادند دچار شدن به رسوایی تاریخی را ترجیح دادند. حرص، طمع، خشم، نفرت سیئات سیاسی‌ای هستند که باید از آنها به خدا پناه برد.

امانی در ادامه با اشاره به اظهارات صادق خرازی مبنی بر اینکه فهرست اصلاح‌طلبانی را که در دوران اصلاحات به دشمن گرا می‌دادند نزد اوست، بیان داشت: بزرگ‌ترین خدمت به این ملت آن است که فهرست کسانی که می‌خواستند از پشت به ملت خنجر بزنند در دسترس عموم قرار گیرد. پنهان کردن این فهرست فایده‌ای ندارد افشاگری این فهرست آن هم از یک فردی که در جناح اصلاح‌طلبی در جریان امور بوده است، اطمینان آور است.

وی همچنین در مورد اظهارات برخی از بستگان مهدی هاشمی گفت: اگر کسانی که بگویند اجرای حکم مهدی هاشمی برای اثرگذاری در انتخابات و مهندسی آن در آینده است باید توضیح دهند و اثبات کند که این تهمت به قوه قضائیه بر اساس چه مدارکی است؟

قائم‌مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی افزود: حکم مهدی هاشمی نشان از اقتدار قضایی جمهوری اسلامی دارد. دستگاه قضایی در این حکم در حقیقت از حریم قانون و قضا و عدالت دفاع کرد و روسپید هم بیرون آمد. و امیدواریم که همواره بااقتدار در مورد همه جرائم عمل نماید.

امانی گفت: متأسفانه اکثر نشریات دوم خردادی از یک مجرم دفاع کردند و نشان دادند ازنظر آن‌ها مجرم دو دسته است. مجرم خوب، مجرم بد. اگر دستگاه قضایی رحیمی و بقائی را محکوم کند موردحمایت است اما اگر مهدی هاشمی را محکوم کند موردحمایت نخواهد بود چون یک «مجرم خوب» را محکوم کرده است!

وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد رسیدگی به «برجام» در مجلس بیان داشت: همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند باید فرایند رسیدگی به «برجام» به لحاظ قانونی طی شود. مجلس در این میان جایگاه ویژه‌ای دارد از جمله دو مصوبه مجلس در مورد رعایت خطوط قرمز نظام و نیز عدم پذیرش پروتکل الحاقی باید در رسیدگی «برجام» دیده شود.

قائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی افزود: طرح برخی از دیدگاه‌ها از سوی مقامات دولتی در مورد «برجام» مجلس را از در رأس امور بودن می‌اندازد. همچنین تعجیل دولت در تصویب آن در شورای عالی امنیت ملی و بی مهری با مجلس نشان می‌دهد برخی معتقد نیستند در نگاه به «برجام» مسیرهای قانونی طی شود.

امانی با انتقاد از رئیس‌جمهور دراین‌باره گفت: متأسفانه آقای رئیس‌جمهور طوری سخن می‌گویند که گویی همه‌چیز تمام شده است و جمهوری اسلامی توافق را قبول دارد درحالی‌ که هیچ‌ یک از فرایندهای رسیدگی قانونی به این امر طی نشده است.

وی با اشاره به تحلیل‌ها و نقد منتقدین برجام خاطرنشان کرد: تاکنون نقدهای خوبی به «برجام» صورت گرفته و مخاطرات سیاسی و امنیتی، حقوقی و فنی آن بازگو شده است.

قائم‌مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: با آنکه دولت هنوز پاسخی شفاف به این انتقادات نداده برخی طوری سخن می‌گویند که گویی فتح‌الفتوحی صورت گرفته است. دولت باید بداند در برجام تعهداتی را قبول کرده است که از عمر دوره اول و حتی دوره دوم خود فراتر می‌رود.

امانی با اشاره به ذوق‌زدگی‌های برخی رسانه‌ها در مورد گشایش اقتصادی و نیز فروش نفت گفت: هنوز در حوزه اقتصاد اتفاق جدیدی نیفتاده و حتی آمدوشد برخی اروپائیان منجر به انعقاد قرارداد جدی و فایده‌مند برای جمهوری اسلامی نشده است. نفت به زیر 50 دلار سقوط کرده و گشایشی هم درفروش نفت و کسب بازارهای ازدست‌رفته مشاهده نمی‌شود این ذوق‌زدگی‌ها در تیتر اول روزنامه‌های دوم خردادی بیهوده است.

قائم‌مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی همچنین درباره اظهار وزیر دفاع آمریکا مبنی بر پذیرش تجزیه عراق و واکنش العبادی اظهار داشت: آمریکایی‌ها برای تغییر در جغرافیای طبیعی و سیاسی منطقه خواب‌ها دیده‌اند و خودشان هم تعبیر آن را به مواضع علنی کشانده‌اند. مقاومت در منطقه و ارتش عراق و سوریه و نیروهای مردمی پاسخ این شرارت را می‌دهند. مردم عراق و سوریه زیر بار تجزیه کشورشان نمی‌روند.

وی با تجلیل از سفرهای دوره‌ای وزیر خارجه به کشورهای منطقه ادامه داد: در این سفرها باید نسبت به استراتژی شوم جدید آمریکا در منطقه به کشورهای همسایه هشدار داد. جمهوری اسلامی باید صریحاً به آن‌ها بگوید ما برای صیانت از استقلال شما در کنار شما ایستاده‌ایم.

امانی با گرامیداشت روز مقاومت گفت: حزب‌الله نشان داده است که تنها مقاومت می‌تواند جلوی توسعه‌طلبی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه را بگیرد.

وی در پایان با اشاره به کاربرد سلاح شیمیایی توسط داعش در عراق بیان داشت: آمریکایی‌ها با آنکه می‌دانند داعش سلاح شیمیایی بکار برده صدایشان درنمی‌آید باید دید آن‌ها سلاح شیمیایی از کجا آوردند. عراق زمان صدام توسط آمریکا خلع سلاح شیمیایی شد. باید آمریکایی‌ها بگویند سلاح شیمیایی دست بعثی‌های داعش چه می‌کند و چه کسی به آن‌ها این سلاح‌ها را داده‌اند.

انتهای پیام/
برچسب ها: امانی ، موتلفه ، احزاب ، فتنه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.