سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوش رقصی ابتذال و بی اخلاقی در جامعه +عکس

اوایل تابستان سال 90 اتفاقی افتاد که خون مردم مومن را به جوش آورد تا جایی که مجلس شورای اسلامی را مجبور کرد قانون حمایت از ناهیان امر به معروف و نهی از منکر در کشور تصویب شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان: اغراق نیست اگر بگوییم از آغاز انقلاب اسلامی تا کنون اکثر مسئولان کشور در قبال بحث امر به معروف و نهی از منکر و عواملی که متصل به این دستور الهی می شود، موضعی منفعلانه و شعاری داشته اند.
 
طوری که در قبال گوشزد کردن مسئولان و هشدار به آنها مبنی بر مشکلات فرهنگی جامعه مانند حجاب، همان پاسخ کلیشه ای و امروزه دیگر زجرآور را دارند «باید کار فرهنگی کرد»
 
 
از شعار کار فرهنگی تا فرو رفتن در باتلاق برهنگی.
از طرفی دیگر روزها و ماه ها و سال ها به تندی گذشت و اکثر مسئولان و متولیان فرهنگ در باتلاق شعار کار فرهنگی فرو رفتند و در عوض در مقوله حجاب بسیاری از افراد در برهنگی و کپی های برابر اصل از غرب فرو رفتند و کار به جایی رسید که در ام القرای جهان اسلام کسی از ترس ارازل و اوباش نتواند لب باز کند و دستور الهی امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه پیاده کند.
 
 
پاسخ مسئولان در قبال این سوال که در برابر بدحجابی و قبح شکنی چه باید کرد،"انجام کار فرهنگی" بود تا جایی که امروزه با گذشت بیش از سی سال از انقلاب اسلامی در خیابان های شهرهای مختلف کشور از جمله پایتخت کار برخی از بانوان به مانتوهای جلو باز و پیراهن های مدل دار و ساپورت کشیده است.
 
 

اگر چه برخی از مسئولان، بعضا در برابر این شرایط مواضع مختلفی می گیرند اما عملا نتیجه ای مشخص در کار نبود.تا اینکه در سال های اخیر شاهد هستیم که نه تنها کار فرهنگی برای هیچ یک از مشکلات فرهنگی جامعه صورت نگرفت، بلکه برای افرادی که سعی کردند خودشان وارد عمل شده و امر به معروف و نهی از منکر کنند هم مشکلاتی ایجاد شد.
 
 
تجارب تلخی که باعث شد دستور الهی قانون شود
در سال های اخیر بارها در اخبار شنیده ایم فلان خانم محجبه مورد ضرب و شتم چند بانوی بدحجاب قرار گرفت. و یا پسرجوانی مورد ضرب و شتم ارازل و اوباش قرار گرفت. علت این حوادث را که جویا می شویم مشاهده می کنیم که این ضرب و شتم ها به علت امر به معروف و نهی از منکر صورت گرفته است تا جایی که در اوایل تابستان سال 90 اتفاقی افتاد که خون مردم مومن را به جوش آورد تا جایی که مجلس شورای اسلامی را مجبور کرد قانون حمایت از ناهیان امر به معروف و نهی از منکر در کشور تصویب شود.
 
 
در سال های اخیر یکی از علل مهم، رواج بی عفتی های عمومی در جامعه، رواج افزایش مزاحمت های خیابانی برای نوامیس و مسائلی از این دست به علت شانه خالی کردن اکثر مردم و مسئولان از مسئولیت امر به معروف و نهی از منکر بوده است. بی مسئولیتی در قابل این دستور الهی باعث شد که این عمل آنقدر در ام القرای جهان اسلام غریبه شود تا در صورتی که شخصی مانند شهید خلیلی آن عمل را برای دفاع از ناموس ایرانی انجام دهد مورد ضرب و شتم قرار گیرد و بعد از مجروحیت به زحمت بتواند در یک بیمارستان خصوصی آن هم با پرداخت هزینه بستری شود و در نهایت بعد از چند سال تحمل رنج و بمیاری به دعوت حق لبیک بگوید.
 
 
دولت: قانون حمایت از ناهیان امر به معروف ایراد دارد
این اتفاق باعث شد تا بالاخره بعد از کش و قوس فراوان قانون حمایت از ناهیان امر به معروف و نهی از منکر توسط مجلس تصویب شود و با تایید شورای نگهبان این طرح قابلیت اجرا به خود بگیرد، اما دولت به علت مطرح کردن ایراداتی نسبت به این طرح از اجرای آن امتناع کرد تا این پرونده به شورای حل اختلاف قوا ارسال شود.
 
بعد از بررسی این طرح در شورای حل اختلاف قوا در نهایت ایرادات دولت به این طرح وارد نشد تا دولت مکلف شود این قانون را اجرایی کند.
 
 
البته طرح ایراد نسبت به این طرح با توجه به مواضع رئیس دولت یازدهم نسبت به مسئله حجاب و امر به معروف و نهی از منکر در دو سال گذشته چندان غیر طبیعی به نظر نمی رسید چرا که روحانی بارها و بارها نسبت به برخوردهای سلبی مامورین گشت ارشاد به بدحجابان و کلا افرادی که هنجارهای جامعه را رعایت نمی کنند، انتقاد کرده بود.
 
 
وقتی وظیفه پلیس دگرگون می شود قطعا قانون حمایت از ناهیان ایراد دارد
فراتر از این موضوع، حسن روحانی در همایش سراسری فرماندهان و مدیران نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، اولین عامل ناامنی را فقر و بیکاری عنوان کرد و مدعی شد: نهی از منکری که ما می‌گوییم همین‌هاست. منکر اصلی در جامعه فقر، بیکاری و فساد است و اینها را باید از بین ببریم. ما در حال حاضر به چند تا فرع اسلام چسبیده‌ایم و فکر می‌کنیم که همه منکر و معروف آنهاست.
 
 
وی در ادامه خاطرنشان کرده بود: پلیس موظف به اجرای اسلام نیست بلکه وظیفه پلیس اجرای قانون است و اگر غیر از این باشد، در مخمصه فکری قرار گرفته و مردم را نیز گرفتار خواهیم ساخت.
 
 
مطرح کردن چنین مسائلی به راحتی می تواند تفکر رئیس جمهور را در قبال چنین قوانینی اظهر من الشمس کند اما به راستی چرا با وجود رسیدن جامعه به چنین شرایط سخت فرهنگی باز هم مسئولین دل به شعار کار فرهنگی می بندند؟ حکایت این دلبستگی مربوط به این دولت و یا دولت قبل و یا این مسئول و مسئول قبل نیست، سال های سال است که با وجود مشکلات عظیم فرهنگی و زیرساختی شاهد چنین مواضع خوشبینانه هستیم.
 
 
به راستی زمان آغاز و وارد شدن و عمل به کار فرهنگی، چه تاریخی است؟ آیا رها کردن جامعه به امان کار فرهنگی می تواند دلیلی باشد برای اینکه ماموران انتظامی و گشت ارشاد برخورد سلبی خود را از هنجار شکنان دریغ ورزند؟ طوری که در برابر کشف حجاب های اخیر در خودروها نتواند با قاطعیت وارد شود تا در نهایت با اکراه فراوان با گذشت زمان زیادی از این کشف حجاب ها وارد عمل شود و جریمه ای هم برای بانوانی که مرتکب این عمل ضد فرهنگی می شوند در نظر گیرند.
 
 
اشتباهاتی که تکرار آن جبران ناپذیر است
با همه این اوصاف به نظر می رسد که برخورد اکثر مسئولان با مسئله حجاب و امر به معروف و نهی از منکر به دلایل زیر شعاری و خوشبینانه است و ادامه این روند می تواند وضعیت فرهنگی جامعه را اسف بارتر از وضع موجود نشان دهد:
 
اول اینکه تجربه ثابت کرده است که بخش قابل توجهی از بانوان جامعه سوالاتی نسبت به بحث حجاب به این شکل در ذهنشان پرورانده اند و برخی از آنها هم در عمل با عدم رعایت حجاب سوالی از خود باقی نگذاشته اند، پس طبیعی است که مسئولان مختلف حداقل برای جلب توجه همه این بانوان به خود مخصوصا در ایام انتخابات از درصد بالای رای این بانوان برخوردار شوند. طبیعی است که هیچ مسئولی نمی خواهد که حتی در میان قشر اندک جامعه محبوب نباشد.
 
دوم اینکه، به نظر می رسد از آنجایی که بسیاری از مسائل و مشکلات فرهنگی و اجتماعی در کشور ایران رنگ و بوی سیاسی به خود می گیرد و برخورد سیاسی مسئولان را به همراه دارد، این قانون هم به دلیل برخی از دخالت ها و اختلاف سلیقه ها رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته و نگاه ها به آن سیاسی است.
 
سوم اینکه، اگر سران قوا در باره قانونی در کل هماهنگ نباشند قطعا اجرای هر قانونی در جامعه آن تاثیر صد در صدی را نمی گذارد، این بدان معنا نیست که اختلاف نظری نباید وجود داشته باشد اما قطعا کشاندن اختلافات میان قوا در جامعه سبب بروز آسیب های جدی می شود.
 
نکته پایانی اینکه در هر جامعه ای هر قانون و تصمیمی با همدلی و یکرنگی مسئولین و مردم، اجرا شدنش راحت تر است تا متوسل شدن به زور این امر طبیعی است اما قطعاً در هیچ کشوری اینگونه هم نیست که مسئولان بنشینند و به امید همدلی مردم به منظور اجرای قانون متوسل به احکام بازدارنده و اقدام های سلبی نشوند.
 
 
آیا می توان به دلیل اینکه هر روز  رسانه ها مردم را به اخلاق مداری و عدم ضایع کردن حق دیگری دعوت می شوند پلیس و ماموران به امید تاثیرگذاری این دعوت رسانه ای وظایف خود را انجام ندهند؟ قطعا هر عقل سلیمی این مسئله را نمی پذیرد چرا که امنیت جامعه از هر بعد برای هر شخصی مهم است و حقی نیست که با امید بتواند از آن عبور کند.
 
طبیعی است که در کشور ایران امربه‌معروف و نهی از منکر که علاوه بر دستور الهی اکنون به یک قانون مشخص هم تبدیل‌شده اجرای آن همانند قوانین ریزودرشتی که در سایر کشورها اجرا می‌شود، الزامی است.از این‌رو با توجه به مسائلی که به آن اشاره شد و مهم‌تر از آن با توجه به تجارب تلخی که در قبال عدم اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی داشتیم که وضعیت فعلی فرهنگ کشور به درجه هشدار رسیده است، باید دل بست به گام‌های بعدی که می‌تواند اجرای این قانون مرحمی باشد بر زخم دلسوزان فرهنگی و مردم جامعه که دغدغه فرهنگی دارند.


منبع:فرهنگ
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۶
در انتظار بررسی: ۰
م ، ص
۱۶:۳۳ ۰۸ فروردين ۱۴۰۱
از ماس که بر ماست
وقتی در یک جامعه اسلامی از خدا غافل بشیم گناه زیاد میشه و همه مشکلات بی حجابی، دروغ ، غیبت ، تجمل‌گرایی، خود خواهی ، تورم ، اختلاس و ...... به وجود میاد پس اگر بخواهیم جامعه ایی درست و سالم داشته باشیم باید افراد درست وسالمی باشیم در نتیجه تربیت علوی باید داشته باشیم باید هر کسی روی خودش کار کنه تا بتونیم جامعه سالمی داشته باشیم
نیلوفر
۰۱:۴۴ ۰۲ شهريور ۱۳۹۴
تا وقتی که بااجبار و زور باآنها رفتار بشه اون طرف لجبازی میکنه، برعکسشو انجام میده.،
بارفتار وفرهنگی مناسب نتیجه بهتره

مهربانی بارها دراسلام سفارش شده است اگرآنها رابامنطق متوجه اشتباهشان کنیم وجایگاه زیبای حجاب فاطمی رابه آنهامعرفی کنیم به طور حتم حجاب خودرارعایت می کنند به امیداین که آنها نیز باتوجه به شخصیت مبارک حضرت فاطمه (س) وحضرت زینب (س) وبه احترام این بزرگواران حجاب خودراحفظ کنند تاموردلطف پروردگارقراربگیرند.آمین
یک ایرانی
۱۳:۲۷ ۰۱ شهريور ۱۳۹۴
مقصر پدر و مادر هاشون هستن
ناشناس
۱۰:۵۰ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
سوره عصر را بنگرید که چه زیبا آینده نگری نموده است خداوند متعال واین همه خسران و نا آرامی درون همه ما ناشی از عدم توجه به حق وعمل صالح وایمان و...میباشد. قرائت این سوره وخصوصا تفکر در آن برای تمامی خواهران وبرادران مسلمان قطعا بی تاثیر نیست.
شاهین
۱۰:۱۳ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
بخش عمده ای از بانوان به این مفهوم عرضه کردن واقف نیستند واگر توجیه شوند که با این پوشش در انظار عمومی ظاهر نمی شوند
ایرانی
۱۰:۰۳ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
اللهم عجل لولیک الفرج
ناشناس
۰۹:۴۷ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
نباید اجازه داد در جامعه هر کس هر گونه می خواهد رفتار کند، پوشش هم قانونی دارد و اگر بی قانونی در جامعه رواج شود هرج و مرج می شود.
ناشناس
۰۹:۲۸ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
اكثر همين هايي كه ما بعنوان بد حجاب از آنها ياد ميكنيم به فرايض ديني و خواندن به موقع نماز اهميت ميدهند در مورد پوشش بايد بآنان آگاهي بيشتري داد تا برخورد قهر آميز؟ اگر با اموزش بتوانيم انها را امر به معروف كنيم قطعا موثر خواهد بود.
ناشناس
۰۸:۰۷ ۲۵ مرداد ۱۳۹۴
عدم حفظ ظاهر از طرف برخي افراد مانند ويروس آنفولانزا همه مردم را درگير خواهد كرد اگر مراقبت نشود از جامعه در برابر اين بيماري ولي عدم انجام عبادات فردي مانند سرطان است كه فقط براي مريض خطر دارد و براي ديگري خطري ندار چون ساري نيست
پس برخي افراد نخواهند با طرز زيركانه جلو برخورد(مبارزه) با بدحجابي را بگيرند مثلا برخي مي گويند با زور نمي شود جلو بدحجابي را گرفت اتفاقا بايد بعد از تذكر لساني و تشويق و ارشاد افراد بي حجاب براي رعايت شئونات اسلامي در صورت عدم رعايت از سوي آنها به شدت با آنها برخورد شود چرا كه خطر جامعه و افراد بي بند بار براي همه است چه كسي مسائل شرعي را رعايت مي كند و چه كسي كه رعايت نمي كند چون شيطان سعي دارد انسان را از راهي بفريبد كه قرآن كريم اين مسئله را به وفور تذكر داده و بهترين راه شيطان براي فريب مردم جامعه و افراد بي بند وبار است پس اگر افراد بي بند بار با زبان خوش رعايت نكردند بايد با شدت با آنها برخورد گردد تا ساير از شر آنها در امان باشند .
ناشناس
۱۳:۴۴ ۲۹ مرداد ۱۳۹۴
اون کسی که فرایض دینی رو انجام می ده بعد بی حجاب تو خیابون میچرخه به نظر شما خودشو مسخره نکرده؟؟؟ مثل این میمونه که از صبح تا شب روزه باشی بعد یک دقیقه مونده به افطار بری یه پارچ اب بخوری
ناشناس
۱۶:۰۷ ۰۱ شهريور ۱۳۹۴
اونهایی که حیا و حجاب ندارند چه زن و چه مرد، عبادت و انجام فرایضشون ارزشی نداره. اساس دین حیاست که بی حجاب ها ندارند.
ناشناس
۰۹:۰۹ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
منبع و منشع فحشا فقر در جامعه است
کریم
۰۷:۵۸ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
واقعا بی حجابی داره در کشور بیداد میکنه یادمه دهه پنجاه تا دهه شصت گشت کمیته ارشاد و منکرات بود و هیچ کس جرات پیاده نمی کرد هم پسر و دختر با وضع و پوشش نا مناسب وارد انظار عمومی شوند خواهشا خواهشا روز به روز بی حجابی داره بیداد میکنه کسی نیست جلوی این بی حجابی ها را بگیره یا فقط باید شعار بدهیم.
yusef
۰۷:۴۸ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
با اجبار چیزی درست نمیشه.جواب معکوس میده.باید از خونواده ها شروع کرد.تربیت اسلامی یا غیر اسلامی از خانواده و تربیت صحیح و ناصحیح در خانواده ها شکل میگیره.
علی رئیسی
۰۷:۰۲ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
نمی دانم شاید باید ازهمان روز اول سخت می گرفتیم
ناشناس
۰۶:۴۲ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
مشکل از بیکاری و به تبع انم فقر است
ناشناس
۰۵:۳۷ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
اگر ازدواج ها زود انجام بشه مقدار زیادی از این مشکل حل میشه
میثم
۰۲:۰۹ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
سلام گلاب به روی مبارکتون منکه ازاین همه فسادی که جامعه رو فراگرفته حالت تهوع گرفتم یعنی این خانمها از ما آقایون بدترن... بدبختهای غرب زده جاهل...دلمم نمیسوزه برای اینکه اونطرف چه بلایی سرشون میاد..فقط محض اطلاعشون بگم اونطرف به اینکه دلت پاک باشه هرجور خواستی باش نگاه نمیکنن من یکی که خیلی میترسم ازشون وموندم که شما چه جرأتی دارید....یکم به این فکرکنید اگرهمه اونچیزایی که راجبه اونطرف میگن و در قرآن آمده صحت داشته باشه ومن به جرأت میگم واقعیت داره چیکارمیخواهیدکنید وسلام....
رهگذر
۰۲:۰۷ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
لقمه ها که درست بشه اوضاع حیا و غیرت، حجاب و عفت هم درست میشه
محمد
۰۱:۴۶ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
اللهم عجل لولیک الفرج
سیدعارف حسینی
۰۰:۴۶ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
باید کار فرهنگی کرد> به زور نمیشه چیزی رو نهادینه کرد همانطور که بی حجابی رو مد کردن باید حجاب رو مد کرد...
لیلی
۰۰:۴۰ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
سلام من فقط خواهش میکنم یکبار جمعه يه سری به تنگه واشی فیروز کوه بزنید آنموقع به تمام سوالات بی کم وکاس پاسخ داده ميشه
پدرام
۰۰:۲۵ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
مشکل کشور ما بیرون بودن چند تار مو نیست مشکل ما توررررم است مشکل ما بیکاری است مشکل ما اختلاسهایی ست که این ملت و مملکت را به خاک سیاه نشانده
ناشناس
۰۹:۵۳ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
درسته مشکل جامعه ما همه اون هایی که گفتی هست، اما بی حجابی هم یکی از بزرگترین مشکل هاست ، با بی حجابی بنیان خانواده ضعیف می شود. من خودم یک خانومم، بعضی پوشش ها آنقدر زننده است که واقعاً خجالت آور و تأسف بار است.
محمد هستم
۰۰:۱۶ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
وقتی همه خوابیم
ناشناس
۰۰:۰۳ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
یه متن انتقادی به رئیس جمهور بود
علت بد حجابی از بد ایمانی نشئات میگیره و بی ایمانی هم ...........
ناشناس
۰۷:۵۸ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
و بي تفاوتي جامعه (مردم و مسولين ) به امر به حجابي
اشنا
۰۰:۰۰ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
دیگه حرفی ندارم بگمممم بااین کارایی که اینا میکنن
اشنا
۰۰:۰۰ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
دیگه حرفی ندارم بگمممم بااین کارایی که اینا میکنن
اشنا
۲۳:۵۸ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
دیگه حرفی ندارم بگمممم بااین کارایی که اینا میکنن
خبری
۲۳:۴۶ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
وقتی روحیه ی شهامت برای برخوردبا این معضل اجتماعی راندارند چه کارکنیم ؟
روشنک
۲۳:۳۸ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
بد حجابی من یعنی نابود کردن زندگی مشترک اون خانومی که سنش بالا رفته و زیبایی دختر هجده ساله رو نداره... با حجاب کافی نداشتن فقط در حق همجنسامون ظلم میکنیم...
علی
۲۳:۲۹ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
یادتون نره که رییس‌جمهور و همین ملت انتخاب کردن و نماینده ی مردم هست و مردم به کرده ی خودشون اگاه بودن و هستن و از سیاست های ایشان همایت میکنند
حاج حبیب
۰۷:۵۹ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
پس شما هم فردا از خونت با .... برو بیرون همایت کن .برادر کجای کاری دشمن نه تو رو میشناسه نه منو فقط بنیان خانواده ها رو هدف قرار داده
ناشناس
۰۸:۰۷ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
حتي اگر همه ملت طرفداري بي حجابي باشند حكومت اسلامي بايد فقط دستور خدا را اجرا كند و لاغير هرچند من معتقدم كه بيش از 80 درصد جامعه به حجاب معتقدند هرچند با تفاوتهاي چون آرامش و آسايش جامعه و زنان محترم در آن است
و راي حداكثر 50 درصد به روحاني يعني اينكه 50 درصد ديگر كلا ايشان را قبول نداشته و 50 درصدي كه هم به ايشان راي دادند براي بدحجابي به ايشان راي ندادند بكله فكر كرده اند اصلاحات سياسي و اقتصادي و فرهنگي و علمي و صنعتي و اقتصادي بهتر از ديگران انجام مي دهند
ناشناس
۲۳:۱۶ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
باید به خواسته جامعه احترام گذاشت نباید اجباری باشد
ناشناس
۰۸:۱۲ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
اشتباها مثبت دادم .دين داشتن اجباري نيست همانگونه كه در آيت الكرسي آمده است يعني نمي توان به زور كسي را ديندار كرد. ولي حجاب و حفظ ظاهر در جامعه از نظر شريعت مقدس اسلام اجباري است و شارع مقدس براي هنجار شكنان مجازات قرار داده است
ناشناس
۰۸:۲۹ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
خدایا ما را به جبر هم که شده سر به راه کن؛ خیری ندیدیم از این اختیار ها
شما وقتی خردسالی اسرار دارد که به لبه ی بام رود و در آنجا بایستد اجازه خواهید داد؟ آن خردسال عواقب کار خویش را نمیداند و عقل و علم آن به آن حد نرسیده و قدرت درک آن را نداره و همچنین تجربه ای نداره؛ اما شما با دلسوزی ای که داری آن را اگر شد با تشویق و اگر نشد با اجبار به پایین می آورید؛ حتی اگر آن خردسال فرزند شما نباشد؛ از نظر من هرکس که برای جامعه خود دلسوزی نکند، شخصی خود خواه است، اما گاهی میبینی که بعضی افراد جامعه خواب هستند و یا خود را به خواب زده اند، شما هم برای نجات آن ها به زور متوسل میشوید. البته قدم به قدم پیش میروید، یعنی ابتدا با کلام سپس زور
ناشناس
۲۲:۵۳ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
به زور نمیشه کسی راوادار به حجاب کردبایدبابرخوردمناسب آنهارابه سمت حجاب سوق دهیم
لطفی از تهران
۲۲:۳۹ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
وقتی اصل به فرع تبدیل شود و مسیولین خود باعث این سو برداشت باشند نتیجه ی بهتری حادث نمیشود؟
چرا که امر به معروف ونهی از منکر اصل است و بقیه فرع و همه خوبیها مثل قطره هستند در مقابل دریا. یعنی مسولان بجای اعمال سلیقه فرمایشات ایمه اطهار را ملاک کار خود قرار دهند.تا در کار شان موفق شوند.
سعید
۲۲:۲۸ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
کم کاری شده دشمن هم تلاش زیادی کرده عده ای حجاب را عقب ماندگی برای خودشان تعبیر می کنندوبعضی از ترس مسخره کردن دیگران بی حجاب شدن تا حالا من شاهد هیچ برنامه جدی دررابطه با حجاب نبوده ام ولی اعتقاد اکثریت جامعه اهمیت به حجاب است
ناشناس
۲۲:۲۷ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
سلام چطور به چه دلیلی میشه ادم فکر کار غیر عقلانه باشن
صادق کریمی
۲۲:۲۵ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
مناسفم برای وضعیت حجاب در جامعه بایدبرای مقابله بابی حجابی فکر اساسی کرد
علی
۲۱:۵۵ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
مسئولین محترم یک فکر اساسی برای حجاب وعفاف بکنند جلوی
خانوما ی بی حجاب رابگیریدبه فکر ما جوانان باشید
محمد
۲۰:۲۱ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
لقمه های حرام در تربیت پذیری فرزندان بسیار تاثیر گذار است هر کاری باید از کودکی انجام شود عدم قاطعیت در برخورد با ناهنجاری های فرهنگی جای خود را دارد اینها از لقمه های حرام است امام حسین در مواجهه با دشمنان فرمود علت اینکه سخنان من در شما بی اثر است لقمه حرام است که در شکمهاتان است
فلاحی
۱۴:۴۳ ۰۱ شهريور ۱۳۹۴
کاش می تونستم روی ماهت را ببوسم
نهی
۲۰:۱۱ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
امر به معروف خوبه نه به اجبار
فرهاد
۱۹:۱۸ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
هیچ کاریش نمیشه کرد با زور.فقط بایست فرهنگ سازی کرد از سینما شروع کرد از تلویزیون
ابی
۱۸:۵۸ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
واقعا باید فکری به حال امر به معروف و نهی از منکر بشه ...روزانه هزار جور منکرات توی شهر میبنیم ولی جرات کوچکترین دخالتی نداریم ....چند وقت پیش برادرم را بخاطر اینکه توی محل درگیری بود بازداشت کردن بعد از یک شب بازداشت و اینکه چند نفر شهادت دادن که این بنده خدا در حال میانجی گری بوده قاضی بهش گفت تو سر پیازی یا ته پیاز چرا توی کار پلیس دخالت کردی ....
محمد
۱۸:۲۲ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
بایدبراساس اسلام باعطوفت ومهربانی مقوله حجاب رااصلاح کنیم
علی
۱۸:۱۶ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
تورو خدا یه فکری برای این بد حجاب ها بکنین دیگه واقعا خسته شدیم
علی
۱۸:۱۶ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
تورو خدا یه فکری برای این بد حجاب ها بکنین دیگه واقعا خسته شدیم
طلوع
۱۷:۰۲ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
دلیل همهء این بد پوششی ها و هنجار شکنی ها و نا امنی و مشکلات ناشی از آن فقر و بیکاری و مشکلات اقتصادی ست
ناشناس
۱۶:۰۳ ۰۱ شهريور ۱۳۹۴
راست میگه بخدا. حجاب امنیت میاره ولی وقتی بیکاری داره ریشه جوونها رو در میاره و فقر رو زیاد کرده و مسولین هیچ وقت کاری نمیکنند فقط شعار میدن اینکارها چه معنی داره؟ شما بیاین اشتغال درست کنید معیشت مردم رو سامان بدین اونوقت مردم که بی دین نیستند مطمین باشید اغلب مردها و زنان جامعه خودشون میشن مبلغ عفاف و حجاب؟
sepehr
۱۶:۵۸ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
شما خیلی مومنی بد حجاب دیدی سرتو بنداز پایین,قرن 21 هستیم
ناشناس
۰۷:۳۴ ۲۶ مرداد ۱۳۹۴
مگه ميشه كسي تو يك خانه بگذاري كه همشون آنفولانزا داشته باشند . بگي تو مريض نشو
بدحجابي نيز مانند مريضي ساري است كه از كسي به كسي منتقل مي شود
الیاس
۱۳:۳۳ ۲۹ مرداد ۱۳۹۴
تو که اونور ابی غیرتتو از دست دادی ادمیزاد مگه می شه بی تفاوت باشه به این موضوع. بعدم مگه هرچی قرن ها می ره جلو ادم باید از لباسش کم بشه؟
ناشناس
۱۶:۵۸ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
بدبختی اینه که بیشتر جمعیت ایران بخصوص استانهایی که دارای جمعیت عشایری زیادی هستند زنها بارعایت حجاب وعفاف هم متاسفانه با دیدن فیلمها وتصاویری که از بدحجابی باصطلاح زنان با کلاس شهرهای بزرگ هم دارند به سمت با کلاسی انها سوق داده میشوند.کاریش هم نمیشه کرد
ناشناس
۱۶:۳۴ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
با سلام هر وقت ايران عزيز أمدم از بعضي بد حجابي اين خانمهاي إيراني كلي ناراحت شدم جرا
اصغر
۱۶:۲۵ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
وقتی مردم میبینند این همه مشکل دارند بعد به همه چی آنها گیر داده میشه چه انتظاری داریم به هشدارها گوش بدن!!؟ باید هرجی رو از راهش درست کرد.بیکاری جوانان وفقر خانواده ها و اعتیاد هم منکره تا حالا کاری واسه اینها شده!!!؟
انیس
۱۵:۵۰ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
سلام باید یه گروهی را باجمعیت زیاداموزش دهیم ،که کارامربه معروف ونهی ازمنکرانجام دهد.و وارد مکان های عمومی بسود و تذکر دهد
ابی
۱۵:۱۳ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
واقعا باید فکری به حال امر به معروف و نهی از منکر بشه ...
ناشناس
۱۹:۵۴ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
نمیدونم چرا منفی دادن
ناشناس
۲۰:۰۲ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
وضع الان حجاب به خواطر این بود که یه مدت سعی شد با زور و شمشیر حجاب رو درست کنن که نه تنها تاثیری نداشت بلکه بدتر شده وضع حجاب واسه بهتر شدن حجاب باید بسیار ملایم و کاملا با فرهنگ سازی درست برخورد شه نه اینکه با قانون و یا شمشیر بخواهیم اینو نهادینه کنیم چون تا حالا هیچ تاثیری مثبتی نداشته
ناشناس
۱۵:۱۰ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
وقتی به تاریخمون احترام گذاشته بشه نه فقط به دینمون
ناشناس
۲۲:۰۲ ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
هیچ وقت نمیشه دین جدا باشه و تاریخ هم جدا این دوتا مکمل هم هستند