سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عوارض باور نکردنی نمک ؛

مرگ های شور و شیرین در سفره های ایرانی

یک متخصص تغذیه: نمک علاوه بر خاصیت ضد عفونی، در انتقال امواج عصبی و تعادل اسید و باز در بدن نقش دارد.

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه، خبرنگار كلينيك گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به نمک و خاصیتهای آن افزود: نمک بسیار مفید است و متشکل از سدیم و کلر می باشد که جزو الکترولیتهای مهم بدن هستند ضمن اینکه خود سدیم در انتقال امواج عصبی عضلانی در تمام ارگانهای بدن به خصوص قلب اثر مفیدی دارد. 

برای اینکه اعمال سلول به طور طبیعی انجام بگیرد یا مقابل اسید و باز حفظ شود و بدن به سمت قلیایی یا اسیدی پیش نرود نمک لازم‌است همچنین نمک پتاسیم در قالب عادی توصیه نمی‌شود.
وی تصریح کرد: کمبودآن مشکل آفرین است و باعث کرامپ با گرفتگی عضلانی می‌شود که به خصوص در قلب ضرر دارد به همین دلیل حتما باید تعداد کمی مصرف شود  نه اینکه مصرف نشود.

این متخصص تغذیه اظهار داشت به طور متوسط 1-2 گرم به ازای هر 1000 کالری توصیه می‌شود که دربیمارستان مبتلا به پرفشاری خون به میزان یک گرم توصیه می‌شود میوه‌ها و سبزیجاتی که مصرف می‌کنیم، خود دارای نمک می‌باشند، به همین دلیل به بیماران فشار خون توصیه می‌کنیم که نمک به خوراکیها اضافه نکنند. 2-3 درصد افراد هر چه قدر هم که نمک مصرف کنند دچار فشار خون نمی‌شوند و این مورد نمی‌تواند ملاک قرار داده شود.

وی افزود: سم سفید مصرف بیش از حد نمک است نه مقدار معمول آن و سم سفید تنها نمک نیست بلکه شکر، آرد سفید و فرآورده‌های ناشی از آن‌را در بر می‌گیرد .

وی خاطر نشان کرد: نمک اضافی می‌تواند همچنین باعث دفع کلسیم و فرسایش دندانها شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: نمک ، سرطان ، شکر ، الکترولیت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.