سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرطان پروستات تنها مربوط به افراد سالمند نیست

برخلاف اغلب باورها سرطان پروستات تنها مربوط به افراد سالمند نیست و خطر بروز این بیماری قبل از سنین سالمندی نیز به میزان قابل توجهی وجود دارد.

لطف الله محرابی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، افزود: بسیاری از افراد جامعه تصور می‌کنند که چون در سنین جوانی و میانسالی هستند، سرطان پروستات هیچ ارتباطی به آنها ندارد و می‌توانند بدون هیچ دغدغه‌ای به زندگی ادامه دهند.

وی تصریح کرد: سرطان پروستات به طور عمده در افراد سالمند بروز می‌کند و موارد ابتلا به آن در سنین قبل از 60 سالگی پایین بوده و چندان قابل ملاحظه نیست.

محرابی با بیان این که پروستات باید از سنین 45 سالگی به بعد جدی گرفته شود، تاکید کرد: برخلاف اغلب باورها سرطان پروستات تنها مربوط به افراد سالمند نیست و خطر بروز این بیماری قبل از سنین سالمندی نیز به میزان قابل توجهی وجود دارد.

وی یادآور شد: افرادی که در خانواده آنها به ویژه در خویشاوندان درجه یک آنها نظیر پدر، پدر بزرگ، برادر، عمو و دایی سابقه ابتلا به سرطان پروستات وجود دارد، باید بیشتر مراقب این بیماری باشند که سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان پروستات، می تواند خطر ابتلا به این بیماری را در مواردی تا نزدیک به 10 برابر افزایش دهد.

محرابی با اشاره به لزوم پیشگیری از سرطان پروستات و کنترل آن، تاکید کرد: بهترین راه مقابله با سرطان پروستات تشخیص به موقع این بیماری و درمان زودرس آن است و این موضوع از سنین 45 یا 50 سالگی به بعد باید مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: پس از 45 یا حداکثر 50 سالگی به بعد، باید هر سال یکبار افراد مختلف تحت معاینه و آزمایش قرار بگیرد و البته افرادی که در خانواده آنها سابقه ابتلا به سرطان پروستات وجود دارد، باید هر شش ماه یکبار تحت معاینه و آزمایش قرار گیرند تا در صورت ابتلا به سرطان پروستات به سرعت تحت درمان قرار گرفته و از تشدید بیماری جلوگیری شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: سرطان ، پروستات ، سالمندان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.