سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارسال غذای سنتی مردم ژاپن به ایستگاه فضایی بین‌المللی + تصاویر

یک فضا‌نورد ژاپنی که نخستین بار قرار است به Iss سفر کند در این سفر یکی از لذیذترین خوراکی‌های سنتی کشور خود را به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ چندی قبل پس از طی کردن دردسرهای فراوان سرانجام سه فضا نورد جدید موفق به ورود به ایستگاه فضایی بین المللی ISS از طریق کپسول فضایی روسی سایوز شدند. 


گفتنی است، پس از گذشت دو ماه وقفه در ارسال فضا‌نورد به ISS ، سرانجام فضانوردان از طریق ایستگاه زمینی بایکو نور قزاقستان راهی فضا جهت انجام ماموریت شدند. 

در این ماموریت 3 فضا نورد، Kjell lingren فضا نورد ناسا، Kimiya  yui از کشور ژاپن و نیز Oleg Kononenko از آژانس فضایی روسیه به ایستگاه فضایی بین‌المللی وارد شدند.


فضا نورد ژاپنی Kimiya  yui که نخستین بار که به فضا می‌رود به همراه خود غذای سنتی این کشور به نام سوشی را به ایستگاه فضایی می‌برد تا فضانوردان در حین انجام ماموریت خود بتوانند از این غذای شرقی نیز استفاده کنند. 

پرواز از طریق فضا پیمای سایوز دو ماه به تاخیر افتاده بود زیرا سفینه بدون سرنشین حاوی محموله 3 تن مواد غذایی، سوخت و تجهیزات آزمایشگاهی در ماه آوریل سال جاری پس از خروج از جو زمین دچار مشکل خرابی و عدم توانایی کنترل از سوی مهندسین شده و پس از سقوط مجدد به جو زمین منفجر شده و از بین رفته است. 

این حادثه سبب شد تا کارشناسان برای رفع مشکل سایوز پرتاب این موشک برای ارسال فضا نورد به Iss را تا دو ماه به تعویق بیندازد. 

در حال حاضر شرکت Spacx تلاش گسترده‌ای برای ساخت موشک و رقابت با سایوز در دستور کار دارد اما در هر بار پرواز آزمایشی سفینه فضایی دچار آسیب دیدگی، سقوط و انفجار شده است. 

فضانوردان اعلام کرده‌اند تنها وابستگی به موشک فضایی سایوز پس از باز نشستگی شاتل در سال 2011 اصلا منطقی نیست و دانشمندان باید راه‌های جدید و وسایل پیشرفته‌ای برای پرتاب و فرود فضا‌نوردان سوار بر موشک فضایی سایوز به ایستگاه فضایی بین المللی در حدود 6 ساعت است. 

ایستگاه فضایی بین‌المللی در مواردی در 250 کیلومتری بالای کره زمین قرار دارد و این فضانوردان به فضا نوردان مستقر در ایستگاه فضایی که درحال آزمایش اثرات بلند مدت زندگی در فضا بر روی سلامت انسان هستند، ملحق شده‌اند.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.