به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایسنا، حجتالاسلام محمدکاظم راشدیزدی، در نشست تخصصی طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبههزدایی دینی با بیان اینکه «در اسلام هیچ کدام از اعضای بدن به اندازه زبان نمیتواند در تباهی و سعادت انسان موثر باشد» گفت: امنیت روحی انسان به وسیله زبان صورت میگیرد زیرا زبان واسطه روح و باطن آدمی است.
وی افزود: اگر زبان انسان آرام گیرد دل او هم آرام میگیرد در حالی که اگر دل به وسیله زبان متلاطم شود نابود و به تباهی کشیده میشود.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه «زبان در عین کوچکی و ناچیزی شخصیت انسان را مشخص میکند» اظهار کرد: زبان یکی از اعضای بدن انسان است که به تنهایی میتواند 22 گناه را مرتکب شود به همین دلیل باید مراقب زبان خود باشیم زیرا زبان موثرترین نقش را در نگاه داشتن ایمان و یا تباهی انسان دارد.
راشد یزدی با بیان اینکه «صداقت و امانتداری به وسیله تسلط بر زبان در انسان ایجاد میشوند» گفت: امانتداری و صداقت از مهمترین شاخصههای تفاوت یک مسلمان با غیر مسلمان است و به وسیله این دو شاخصه میتوان میزان ایمان واقعی یک شخص را مورد سنجش قرار داد.
وی با تاکید بر اینکه «رحمت خدا از جامعهای که دروغ میگوید و خیانت میکند دور میشود» افزود: رسول اکرم(ص) میفرمایند در جامعه که بزرگان آن دروغ میگویند رحمت خدا از آن جامعه دور شده و نزول باران که بخشی از رحمت خداوند است نیز متوقف میشود.
این استاد حوزه و دانشگاه، تخصص یا دانش عمومی، مدیریت و مکتبی بودن را سه شاخصه مهم در انتخاب مدیران لایق بیان و تاکید کرد: برای این که جامعه دچار مشکل نشود باید در انتخاب مدیران آن جامعه به این سه شاخصه مهم توجه شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر شخص دانش کافی نداشته باشد نمیتواند کاری را انجام دهد و همچنین اگر از مدیریت یعنی توانایی انجام کار بهرهمند نباشد و مکتبی نباشد یعنی نخواهد کاری را انجام دهد جامعه دچار مشکل میشود، بنابراین باید در انتخاب مدیران به این سه ویژگی اهمیت داده شود.
راشدیزدی صداقت داشتن و حرف راست زدن، ادای امانت و خیانت نکردن، وفای به عهد و پیمان، حرام ندیدن یعنی چشم چرانی نکردن و عفیف و پاکدامن بودن را از شرایط بهشتی شدن انسان بر اساس احادیث و روایات الهی عنوان کرد.
وی افزود: رسول خدا همواره در دعاهای خود میفرمودند: خدایا زبان مرا از دروغ، دل مرا از بدخواهی و دامن من را از بیعفتی حفظ کن که این دعای رسول خدا(ص) به ما نشان میدهد که باید همواره مراقب زبان و رفتار خود باشیم.
انتهای پیام