به گزارش
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خببرنگاران جوان ؛ سازمان فضایی ناسا جزئیات کشف جدید خود و آخرین دسته از تصاویر از افق های جدید را منتشر کرده است.
بنا بر این گزارش سازمان فضایی ناسا یکی از کاوشگران بدون سرنشین خود را به میدان فضایی سیاره پلوتون در خارج از جو منظومه شمسی برای جمع آوری اطلاعات فرستاده است.
تصاویر و اطلاعات ارسالی جدید یک غباری را نشان می دهد که می تواند به طور احتمالی رنگ مایل به قرمزی سیاره پلوتون و همچنین یخ های شگفت انگیزی باشد که مانند یخچال های طبیعی وجود دارند.
این تصاویر و فیلم ها از افق های جدید و با پرواز در ارتفاع کم بدست آمده و در قالب عکس ها و فیلم های دیدنی به وسیله سازمان فضایی ناسا به اشتراک گذاشته شده است.
این تصاویر یکی از بزرگترین کشفیات جدید منتشر شده توسط آژانس فضایی ناسا است که یک نور غبار آلودی را در پس زمینه نور خورشید در سیاره پلوتون در حدود نیمه شب به وقت شرق آمریکا در 15 ژوئیه در فاصله 1.25 میلیون مایلی (دو میلیون کیلومتر) نشان می دهد.
این تصاویر افق های غیر منتظره ای را نشان می دهد به این صورت که این مه در فاصله 80 مایلی(130 کیلومتر) بالاتر از سطح پلوتون می باشد که از دو لایه تشکیل شده است و این در حالی است که قبلا جو بیش از حد گرم اجازه نمی داد تا این افق ها تا فاصله بالاتر از 30 کیلومتر دیده شوند اما اکنون اطلاعات حاکی از وجود یخچال های احتمالی را می دهد.
جان گرانسفلد مدیر اجرایی سازمان فضایی ناسا می گوید: ما می دانستیم که این ماموریت به سمت سیاره پلوتون می تواند اطلاعات اعجاب آوری را به ارمغان آورد و اکنون 10 روز بعد از این ماموریت ما می توانیم بگوییم که انتظارات مان بیش از آنچه تصور می شد، شگفت انگیز شده است. همچنین او ادامه می دهد «با جریانات یخ، سطحی که از نظر شیمیایی عجیب و غریب است، رشته کوههایی که وجود دارد و همچنین مه رقیق، سیاره پلوتون تنوعی از زمین شناسی ها را نشان می دهد که واقعا هیجان انگیز است»
انتهای پیام/