سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همدان؛

تولید بیش از 28 هزار تن گوشت قرمز در استان همدان/ صادرات بیش از هشت هزار تن گوشت قرمز

معاون بهبود تولیدات دامی استان همدان گفت: استان همدان یکی از استان های خودکفا در تولید گوشت قرمز است و سالانه بیش از 28 هزار تن گوشت قرمز در استان همدان تولید می شود.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد نظر پور افزود:در 4 ماه نخست سال 9 هزارو 300 تن گوشت قرمز در استان همدان تولید شده است که هشت هزارو 600 تن مازاد بر مصرف استان به استان های دیگر صادر می شود.

وی افزود:370 هزار راس گاو و گوساله و یک میلیون و 360 هزار راس بز و بزغاله و گوسفند در استان وجود دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی تصریح کرد:230 واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت 24 هزار راس و 74 واحد پرواربندی بره با ظرفیت 30 هزار راس تولید گوشت قرمز در استان وجود دارد.

نظرپور مصرف سالانه گوشت قرمز در استان همدان را 20 هزار تن دانست که سرانه مصرف هر فرد 11 کیلوگرم است.

100درصد از گوشت قرمز مورد نیاز همدان در استان تولید می شود.

انتهای پیام/ی


برچسب ها: همدان ، گوشت ، قرمز ، تولید ، صادرات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.