وی ادامه داد: تیم مذاکره کننده باید با شفافیت کامل مفاد توافقنامه را به همگان نشان دهد تا مورد داوری و ارزیابی کامل قرار بگیرد. از آن جا که ابهامات زیادی در مورد توافقات لوزان و وین وجود دارد، تیم مذاکره کننده باید شفافسازی کند تا مردم راحتتر بتوانند در مورد عملکرد تیم مذاکره کننده نظر بدهند.
یک کارشناس سیاست خارجی تصریح کرد: مخالفان داخلی توافق، دلنگرانیهایی دارند و دلیل این امر هم قابل اعتماد نبودن آمریکاست. این نگرانی کاملاً مشروع است زیرا زمان ثابت کرده است که هیچ گاه نمیتوان به آمریکا اعتماد کرد.
هانیزاده ادامه داد: مردم عزیز کشورمان باید صبور باشند و انتظار نداشته باشند که مشکلات به زودی حل شود، زمان زیادی لازم است تا همه چیز به روال عادی خود بازگردد. هماکنون در مرحله آزمون و به دست آوردن تجربه جدید هستیم و باید حسن نیت کشورهای غربی ثابت شود تا بتوان در مورد ارتباط میان 1+5 و ایران در آینده سخن گفت.
وی در پاسخ به این سوال که فرمایشات مقام معظم رهبری تا چه میزان میتواند راهگشای موضعگیریهای حامیان توافق و منتقدان آن باشد، گفت: تیم مذاکره کننده طبق گفته رهبری باید با قدرت تمام با 1+5 مقابله کند و هیچ گاه نباید خطوط قرمز نظام را فراموش کند. مردم و حتی مخالفان توافقات نباید نظرات خود را به صورت علنی اعلام کنند تا در روحیه تیم مذاکره کننده تأثیر منفی داشته باشد، زیرا پشت تیم مذاکره کننده به رهبری و مردم گرم است.
این کارشناس سیاست خارجی در پایان خاطرنشان کرد: در حقیقت انتقاد سازنده میتواند کمک بیشتری به تیم مذاکره کننده کرده و نظرات مختلف نباید در بین مردم شکاف ایجاد کند. مجلس شورای اسلامی با کمک کمیتههای نظارت و ارزیابی، توافقات را به صورت بسیار دقیق بررسی وقضاوت کرده و نظر نهایی را اعلام میکند.
انتهای پیام/