به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ حمیدرضا دانش گفت: برداشت ارقام مختلف هلو در باغات چهارمحال و بختیاری، از اواخر تیرماه آغاز و تا اوایل پاییز ادامه دارد.
وی پیش بینی کرد: محصول هلوی امسال این استان به 25 هزار تن از انواع زعفرانی، کاردی، بلخی و ... برسد.
دانش با اشاره به مصرف 95 درصد میوه هلوی تولیدی چهارمحال و بختیاری به صورت تازه خوری، اضافه کرد: این محصول علاوه بر مصرف بازار داخلی استان، به استان های اصفهان، تهران، خوزستان و فارس هم ارسال می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: در حال حاضر سطح باغات هلو در این استان، 3 هزار و 324 هکتار است که 2 هزار و 716 هکتار از این میزان بارور و 608 هکتار آن نهال می باشد.
به گفته وی؛ باغات حاشیه رودخانه زاینده رود در شهرستان سامان، بیشترین میزان تولید هلو در چهارمحال و بختیاری را به خود اختصاص داده است.
استان چهارمحال و بختیاری در حال حاضر دارای 40 هزار و 890 هکتار باغ است که 30 هزار و 704 هکتار آن بارور می باشد.
انتهای پیام/س