وی افزود: البته هنوز امکان تردد به بنادر اروپا برای ایران فراهم نشده اما بسیاری ازخطوط کشتیرانی خارجی جهت انجام مذاکرات درخواست آمدن به ایران را دارند.
داجمر با اشاره به اینکه احیا خطوط کشتیرانی به اروپا، کانادا و استرالیا از الویتهای شرکت کشتیرانی پس از لغو تحریمها گفت: مقدمات این کار فراهم شده و مذاکراتی نیز انجام شده که با توجه به برنامه زمانبندی اجرایی خواهد شد.
مدیر عامل شرکت کشتیرانی با تاکید بر اینکه ایران در حال حاضر 160 فروند کشتی با ظرفیت 5.6 میلیون تن جهت تجارت خارجی در اختیار دارد گفت: برخی از این کشتیها نیاز به بازسازی دارند که با توجه به برنامهریزیهای انجام شده این موضوع عملی خواهد شد.
وی در ادامه صحبتهای خود به این نکته اشاره کرد و گفت: ساخت 24 فروند کشتی ایران در کره در سالهای گذشته بر اثر تحریم متوقف شده و امیدواریم با برداشته شدن تحریمها این تعداد کشتی تا دو سال آینده به کشور تحویل داده شود.
مدیر عامل شرکت کشتیرانی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته در کنار تحریمهای وضع شده یکسری تحریمهای نانوشته شرکت کشتیرانی را تحت فشار قرار داده بود، گفت: جو روانی علیه شرکتهای ایرانی مشکلات بسیاری را به وجود آورد که امیدواریم با اجرایی شدن توافق هستهای شاهد بهبود وضعیت باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که درخواست شرکت کشتیرانی برای دریافت اپراتوری بنادر داخلی به کجا رسید، گفت: متاسفانه سازمان بنادر و وزرات راه و شهرسازی در این موضع با شرکت کشتیرانی مهربان نیستند و علیرغم پیشنهادهای ارائه شده هنوز این موضع را تایید نکردهاند.
وی به این نکته نیز اشاره کرد که جهت حمایت از ناوگان داخلی باید تعرفههای بندری برای شناورهای ایرانی کاهش بیابد که این موضوع هنوز اجرایی نشده است.
انتهای پیام/