سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاظم‌احمدزاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

کارهای معرفتی را نمی‌توان با عدد و رقم سنجید/ «جشن رمضان» با دلهای مردم سر و کار داشت

اگر بخواهیم از بین برنامه‌های خود به قسمت خاصی اشاره کنم به نوعی توهین، به کار خودم است چرا که برای کارهای معرفتی نمی‌توان وزنی قائل شد و با عدد و رقم قابل سنجش نیست.

کاظم احمد‌زاده مجری و تهیه‌کننده برنامه «جشن رمضان» در خصوص موضوعات مختلف حول محور این برنامه در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو و تلوزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: در مجموع می توانم بگویم که همه چیز خوب بود. بسیاری از هنرمندان داوطلبانه با برنامه تماس گرفته‌ و برای حضور و یاری رساندن به همنوعان خود اظهار علاقه  داشتند.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه برنامه ما به طور موازی با چندین برنامه مشابه به لحاظ محتوا روی آنتن رفته، کار بسیار سختی داشتیم. در بسیاری از برنامه ها با دعوت و حضور هنرمندان از آنها قدردانی‌های مالی نیز شده، اما وجه تمایز برنامه‌ها این بوده است که از هنرمندان و ورزشکاران انتظار مالی داشتیم، به همین جهت این کار بسیار سخت بود. در واقع هنرمندان از این موضوع بسیار استقبال کرده و به خاطر حضور و مشارکت در «جشن رمضان» از نظر قلبی بسیار خوشحال بودند. بنابراین می توانم بگویم که تعامل بسیار خوبی برقرار شد.

تهیه‌کننده «جشن رمضان» در رابطه با ادامه‌دار شدن برنامه در روزهای دیگر سال عنوان کرد: خاصیت این ماه این است که به دلیل حال و هوای معنوی حاکم، دلها نرم تر شده و مردم بیشتر به سمت کارهای خیرخواهانه می روند. اما موضوع قابل تامل این است که خود من خیلی موافق این قضیه نیستم، چرا که ممکن است بحث خیرخواهی و گره‌گشایی برای مردم عادی شود.اما می توان به عنوان مثال جمعه‌های اول هر ماه و یا در مناسبت‌های خاص چنین برنامه هایی را تدارک دید.

وی تصریح کرد: جا دارد یک نقد رسانه‌ای را مطرح کنم، زمانی که اکثر برنامه‌سازان به سراغ ساخت چنین برنامه هایی، با این موضوعات می روند، حتی اگر ما دارای بهترین کار هم باشیم باز برای مردم خیلی جذاب نبوده و به نوعی خستگی منجر می‌شود.

احمدزاده عنوان کرد: در بسیاری از برنامه‌ها حضور افراد نیازمند و مشکل دار، خیلی کار قشنگی نیست و متاسفانه این حرکت در حال افزایش است. اما با توجه به اینکه هرکاری متخصص مخصوص به خود را دارد، پیشنهاد می‌کنم، هر کس در کاری که تخصص آن‌ را دارد وارد شود. لازم به ذکر است که ما با یک سابقه 20 ساله مشغول به کار بوده و سعی داریم با یک عزت خاص فرد گرفتار را معرفی کنیم.

مجری برنامه «دوستت دارم مادر» در مورد تغییرات برنامه در این چند سال بیان کرد: برنامه امسال به یک پختگی رسیده است. اما نمی توانم بین برنامه هایی که تا بحال از سری «جشن رمضان» کار کرده‌ام؛ تفاوتی قائل شده و از بین آنها به یک مورد خاص اشاره کنم. اما شاید برنامه امسال به عنوان بچه بزرگ و کامل‌تر این برنامه‌ها قابل اشاره باشد. ما در این برنامه شو اجرا نکردیم. شوی ما در «جشن رمضان» با دل مردم بوده است. در بسیاری از برنامه ها شویی اجرا شده که از مسائل سطحی صحبت کرده و از حضور خواننده و هنرمندان استفاده کرده است.

وی در ارتباط با فضای بصری برنامه‌ و تاثیرگذاری آن اظهار داشت: هر برنامه‌ای باید دارای یک ویژگی خاص دیداری باشد . وجود گره بزرگ در مرکز دکور و تعداد صندوق‌هایی که در آن هست جزء نظرهای خود من هم بوده است و یک یادگاری از خودم به جای گذاشتم.

وی افزود: اگر بخواهیم از بین برنامه‌های خود به قسمت خاصی اشاره کنم به نوعی توهین، به کار خودم است. این موضوع بستگی به برد استقبال مردم دارد. چرا که برای کارهای معرفتی نمی‌توان وزنی قائل شد و با عدد و رقم قابل سنجش نیست.

احمد‌زاده بیان کرد: برای شناخت سوژه ها و گره‌های آنان اتاق فکری داشتیم و با ارتباط با جاهای مختلف مانند کمیته امداد خمینی (ره) ، ستاد حمایت از زندانیان و... توانستیم عزیزان را شناسایی کنیم.

وی در پایان گفت: دعا کنید انشاالله به حق حضرت زهرا (س)، امسال ماه رمضان آخر ما نباشد و همچنان بتوانیم با حضورمان در خدمت مردم باشیم.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.