گفتنی است، این زن که به مدت 10 سال هر هفته 4 بار به سالن ورزشی رفته و بر روی تردمیل به پیادهروی میپرداخته است اینبار دچار یک سانحه بسیار جدی شده است.
او مطابق معمول بر روی دستگاه تردمیل رفته شروع به حرکت کرده غافل از اینکه فرد کاربر قبل از او سرعت تردمیل را در درجه بالایی قرار داده و آن را به تنظیمات معمول برنگردانده است.
او کمتر از چند ثانیه پس از شروع کار دستگاه با سرعت بالای آن مواجه شده با سر به روی کف دستگاه افتاده و دچار شکستگی شدید بینی و زخمهای عمیق بر روی صورت خود شده است.
به دلیل حرارت بالای کف دستگاه تردمیل صورت او در اثر برخورد با آن دچار سوختگی نیز شده است.
پس از افتادن بر روی کف دستگاه با وجود تلاش خانم میرز قادر به خاموشکردن دستگاه نشده و ادامه حرکت دستگاه باعث پرتشدن او به کف زمین و شکستگی هر دو زانوی پای او شده است.
انجمن پیشگیری از حوادث کشور انگلستان اعلام کرده است هر ساله حدود 2 هزار سانحه در اثر صدمات دستگاه تردمیل در منزل کاربران و حدود 1500 مورد در باشگاههای ورزشی این کشور رخ میدهد.
یکی دیگر از دلایلی که این زن دچار جراحت سنگین شده است بستن کمربند و گوش دادن به موسیقی بوده است که سبب کاهش تمرکز و سطح هوشیاری او شده است.
علاوه بر این زن تا به حال این دستگاه صدمات فراوانی به افراد در سراسر دنیا وارد آورده و حتی میتواند منجر به صدماتی چون شکستگی استخوان، رگ به رگ شدن استخوانها، قطع انگشتان و حتی ضربه مغزی نیز شود.
در یکی از بدترین حوادث یک مرد 47 ساله در یک باشگاه ورزشی در هتلی در کشور مکزیک پس از سقوط از روی دستگاه تردمیل در اثر ضربه مغزی جان خود را از دست داده است.
این زن حدود دو ماه بستری بوده و برخی از زخمهایی که در اثر ضربه بر روی سر او ایجاد شده است نیاز به روشهای درمانی بسیار سنگین برای بهبود دارد.
پزشکان توصیه میکنند ورزش بر روی دستگاه تردمیل حتما تحت نظر متخصص و مربی ورزشی صورت گیرد. همچنین بازدید فنی دورهای از این دستگاه صورت گیرد، همچنین افراد از گوش کردن به موسیقی و یا تماشای تلویزیون یا صحبت با گوشی تلفنهمراه حین استفاده از این وسیله اجتناب کنند.
انتهای پیام/
آخه مگه میشه؟ مگه داریم؟