سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسباب بازی مناسب در هر سن

اسباب بازیهایی که باتری می خورند باید در محل باتری پیچی داشته باشند که آن را محکم ببندد تا باعث ایجاد کنجکاوی نشود. باتری ها می توانند خطرات جبران ناپذیری از جمله خونریزی داخلی و سوختگی شیمیایی را به همراه داشته باشند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بیابین(BIABIN): کدام مادر و پدری است که نخواهد برای فرزندش اسباب بازی بخرد؟ حالا خیلی از والدین میدانند که بچه‌ها با اسباب بازی فقط بازی نمیکنند و این وسایل بخشی از یادگیری آنها را شامل میشود. همین موضوع حساسیت انتخاب اسباب بازی را چند برابر میکند. به همین دلیل اسباب بازیهایی که انتخاب میکنید باید اول از همه استاندارد لازم را داشته باشد. راهنمای زیر به انتخاب اسباب بازی مناسب برای شما کمک میکند.

به این نکات دقت کنید
•    همیشه برچسب سن مناسب را روی محصولات اسباب بازی بخوانید. بعضی از اسباب بازیها تکه‌های کوچکی دارند که میتواند باعث خفگی نوزاد شود. بنابراین به تمام هشدارهای بسته بندی اسباب بازی دقت کنید.
•    اسباب بازی باید به اندازه کافی بزرگ باشد. ( ۳ سانتی متر قطر  و ۶ سانتی متر طول) به طوری که او نتواند اسباب بازی را ببلعد. 
•    از خریدن تیله، سکه و توپهایی که کمتر از ۴ سانتی متر قطر دارند اجتناب کنید چون میتواند در گلو کودک گیر کرده و باعث خفگی شود. 
•    اسباب بازیهایی که باتری میخورند باید در محل باتری پیچی داشته باشند که آن را محکم ببندد تا باعث ایجاد کنجکاوی نشود. باتریها میتوانند خطرات جبران ناپذیری از جمله خونریزی داخلی و سوختگی شیمیایی را به همراه داشته باشند. 
•    وقتی ایمنی اسباب بازی را بررسی میکنید مطمئن شوید که اسباب بازی نشکن است و به اندازه کافی مقاومت دارد. همچنین حواستان باشد که اسباب بازی نوک تیز نداشته و چرخ و دگمه ها و چشم عروسک ها شل نباشد که کودک آن را به دهان برده و ببلعد.
•    بیشتر اسباب بازیهای سوار شدنی زمانی که کودک قادر به نشستن باشد قابل استفاده است. اما باز هم بهتر است توصیه کارخانه سازنده را بخوانید. بیشتر اسباب بازیهای سوار شدنی مانند اسب و واگن باید نوار ایمنی لازم را داشته باشد. 
•    به هیچ عنوان به نوزادتان اسباب بازی رنگ شده که قبل از سال ۱۹۷۸ ساخته شده، ندهید چون حاوی سرب است.



مناسب‌ترین اسباب‌بازی‌ها 
کودکان در سنین مختلف نیاز به اسباب بازیهایی دارند که به رشد فیزیکی و روانی آنها کمک کند. با هم برخی از آنها را به تفکیک سن مرور میکنیم.

کودکان زیر یک سال
تا سه ماهگی: اسباب بازیهایی که در دست جا میشوند، اسباب بازهای صدادار، آینه های نشکن و مطمئن و اسباب‌بازی‌های لمسی و حسی جزو اسباب بازیهایی است که این گروه میتوانند با آن سرگرم شوند.
۳ تا ۶ ماه
 جغجغه سبک، آویزهای اسباب بازی، حیوانات عروسکی توپر، اسباب بازیهای لاستیکی قابل انعطاف و صدادار برای این گروه سنی مناسب است. 
۶ تا ۹ ماه
 کتاب، عروسک، توپ و وسایل خانه میتوانند این گروه سنی را حسابی سرگرم کنند.
۹ تا ۱۲ ماه
 اسباب‌بازی‌های هل دادنی، تخته‌ های جور چین، تلفن اسباب بازی و خانه سازی به درد این گروه میخورد. 


کودکان یک تا دو سال
۱۲ تا ۱۸ ماه: این گروه  میتوانند از قطعات خانه سازی بزرگ، اسباب بازیهای کشیدنی و هل دادنی، جورچینها، توپ، مداد رنگی و کاغذ، اسباب بازیهای سوار شدنی و کتابهای تصویری استفاده کنند. 

۱۸ تا ۲۴ ماه
 این گروه به دلیل استقلال نسبی در این دوران میتوانند از خانه اسباب‌بازی، آلات موسیقی اسباب بازی، صفحات پازل، اسباب‌بازی‌های کنترلی استفاده کنند.  


کودکات ۲ تا ۳ سال
کیت وسایل پزشکی، کیت وسایل خانه، درست کردن پازل، دومينو،  کيف و لوازم دکتر و  ميز و ابزار کار مثل ابزار کار نجاري میتواند برای کودکان پرجنب و جوش این سن بسیار سرگرم کننده باشد.


کودکان ۳ تا ۵ سال
مداد رنگی و آبرنگ، ماشینهای کوچک، تخته سیاه و عروسک برای این گروه سنی مناسب است.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.