سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هموروئید یا سرطان/اگر نمی دانید حتما بخوانید

هنگام اجابت مزاج دچار درد، سوزش و خونريزي مي‌شويد؟ به شما مي‌گوييم كه جان‌تان چقدر در خطر است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از  مجله سیب سبز: ديدن خون هنگام دفع مي‌تواند هر كسي را نگران كند و اگر اين خونريزي با درد، سوزش يا حتي دشواري در نشستن همراه شود، حتي نگران‌كننده‌تر هم به‌نظر مي‌رسد. هموروئيد يا بواسير يكي از آزاردهنده‌ترين و شايع‌ترين بيماري‌هاي نشيمنگاه محسوب مي‌شود، طوري كه حدود نيمي از افراد تا 50سالگي حداقل يك‌بار عوارض آن را تجربه مي‌كنند. در اين بيماري، عروق انتهايي مقعد و روده بزرگ متورم شده و باعث درد، خارش و گاهي خونريزي مي‌شود. 

اگرچه هموروئيد مي‌تواند دردناك باشد اما معمولا خطرناك نيست. با اين حال بسياري از مبتلايان با عود علائم‌شان پس از درمان نگران مي‌شوند كه مبادا هموروئيدشان تبديل به سرطان مقعد يا روده بزرگ شده باشد. اما آيا واقعا چنين خطري وجود دارد؟! دكتر امير كشوري، جراح كولون و ركتوم و دانشيار دانشگاه علوم پزشكي تهران شما را در اين زمينه راهنمايي مي‌كند. 
 

همه انسان‌ها هموروئيد دارند!

هموروئيد به شبكه‌هاي وريدي انتهاي دستگاه گوارش اطلاق مي‌شود. جالب است بدانيد كه همه انسان‌ها داراي هموروئيد هستند و وجود آن غيرطبيعي نيست. اين شبكه‌هاي وريدي هنگام اجابت مزاج مثل يك بالشتك پرخون مي‌شوند و به خروج مدفوع از روده كمك مي‌كنند. البته هموروئيد خود به دو نوع داخلي و خارجي تقسيم مي‌شود كه به يكديگر مرتبط هستند و هر دو به دفع راحت‌تر كمك مي‌كنند. هموروئيدهاي خارجي اگر دچار بيماري شوند از بيرون بدن قابل مشاهده هستند اما هموروئيدهاي داخلي از بيرون قابل مشاهده نيستند. بيماري هموروئيد در حقيقت همان واريسي شدن شبكه‌هاي وريدي است. دقيقا مثل وريدهاي پا، شبكه‌هاي وريدي انتهاي دستگاه گوارش نيز ممكن است متورم و واريسي شوند. 

فقط 10درصد افراد جراحي لازم دارند

در حال حاضر آماري از شيوع هموروئيد در ايران وجود ندارد، با اين حال جزء بيماري‌هاي شايع كشور محسوب مي‌شود. البته اين بيماري در جوامع غربي شايع‌تر است زيرا يبوست در اين كشورها بيشتر ديده مي‌شود. براي مثال در ايالات‌متحده حدود 10ميليون نفر به بيماري هموروئيد مبتلا هستند كه 10درصد از آنها به جراحي نياز پيدا مي‌كنند و 90درصد ديگر با درمان‌هاي غيرجراحي بهبود پيدا مي‌كنند. مردم معمولا تمامي مشكلات اطراف مقعد را هموروئيد فرض مي‌كنند؛ براي مثال ممكن است فيستول، شقاق، جوش و هر برجستگي ديگر را هموروئيد تلقي كنند. درحالي كه هر يك از اين مشكلات با بيماري هموروئيد متفاوت هستند. 

يبوست؛ مقصر اصلي!

شايع‌ترين علت بيماري هموروئيد (در 95درصد از موارد) يبوست است. با اين حال بعضي افراد نيز بر اثر اسهال و دفعات مكرر اجابت مزاج به اين بيماري مبتلا مي‌شوند. گروهي از بيماران هم ممكن است هيچ سابقه‌اي از يبوست نداشته باشند اما دچار مشكلات هموروئيد شوند. علاوه بر اين‌ها، هموروئيد در بعضي بيماري‌هاي پيشرفته كبدي هم ممكن است ديده شود. خوشبختانه كساني كه براثر يبوست دچار بيماري هموروئيد مي‌شوند اغلب مي‌توانند با اصلاح تغذيه و سبك زندگي خود بيماري‌شان را رفع كنند. كساني هم كه يبوست‌شان با تغيير رژيم غذايي بهبود پيدا نمي‌كند، مي‌توانند از ملين‌هاي ساده استفاده كنند. 

دستشويي رفتن را عقب نيندازيد!

مهم‌ترين عامل در ايجاد يبوست، تغذيه نامناسب و كمبود مصرف آب، ميوه‌ها و سبزيجات است. كمبود فعاليت بدني، زندگي صنعتي و عدم رعايت فيزيولوژي دستگاه گوارش نيز از عوامل يبوست محسوب مي‌شوند. درواقع روده‌ها هنگام صبح بلافاصله با بيداري شروع به فعاليت مي‌كنند و مواد دفعي را به سمت پايين حركت مي‌دهند. بنابراين تقريبا يك ربع بعد از بيدار شدن احساس دفع ايجاد مي‌شود. خوردن صبحانه نيز به ايجاد حس دفع كمك مي‌كند. اما اگر فرد به اين احساس توجهي نكند و اجابت مزاج را به تعويق بيندازد، عملكرد دستگاه گوارش مختل مي‌شود و به‌تدريج شبكه‌هاي وريدي انتهاي روده متورم و واريسي مي‌شوند. 

بارداري هم باعث هموروئيد مي‌شود؟

بارداري و زايمان از آنجايي كه باعث افزايش يبوست و فشار داخل شكمي مي‌شوند، از عوامل مستعد كننده براي بيماري هموروئيد به‌حساب مي‌آيند. چاقي و اضافه‌وزن نيز به‌دليل ايجاد يبوست مي‌تواند فرد را مستعد بيماري هموروئيد كند. با اين حال تاثير آن ثابت شده نيست و نمي‌توان گفت كه تمام افراد چاق دچار اين بيماري خواهند شد. تاثير نشستن‌ها و ايستادن‌هاي طولاني‌مدت بر ايجاد هموروئيد نيز ثابت شده نيست. 

اگر خونريزي يا درد داريد... 

يكي از علائم مهم بيماري هموروئيد خونريزي است. البته خونريزي بيشتر مربوط به هموروئيدهاي داخلي مي‌شود. اين هموروئيدها معمولا بدون درد هستند مگر اينكه آن‌قدر بزرگ شوند كه بيرون بزنند و گير كنند و ديگر به داخل بر نگردند. اما درمقابل، هموروئيدهاي خارجي، به‌خصوص اگر خون در آنها لخته شود اغلب دردناك هستند كه در اين صورت هموروئيد ترومبوزه ناميده مي‌شوند. 

هموروئيد درجات مختلفي دارد

هموروئيد داخلي بسته به علائمي كه ايجاد مي‌كند به درجات مختلفي تقسيم‌بندي مي‌شود. هموروئيد درجه یک معمولا فقط خونريزي دارد و بدون درد است. هموروئيد درجه 2 ممكن است خونريزي ايجاد نكند اما با اجابت مزاج از مقعد بيرون مي‌زند و بعد از اتمام دفع دوباره خود به خود به داخل برمي‌گردد. هموروئيد درجه 3 خود به خود به داخل بر نمي‌گردد و فرد مجبور مي‌شود با فشار دست آن را سرجايش برگرداند. هموروئيد درجه 4 نيز از همه شديدتر است و حتي با فشار دست به داخل بر نمي‌گردد. 

فوق تخصص گوارش يا جراح، به كدام مراجعه كنيم؟!

تصميم‌گيري درمورد درمان به نوع هموروئيد، علائم و شرايط بيمار بستگي دارد. براي هموروئيدهاي درجه یک و 2 معمولا جراحي توصيه نمي‌شود. اما اگر هموروئيد بيرون بزند و بيمار مجبور شود آن را با دست جا بيندازد معمولا جراحي لازم مي‌شود زيرا واقعا زندگي فرد را مختل مي‌كند. خيلي اوقات افراد سوال مي‌كنند كه براي درمان هموروئيد بايد به چه متخصصي مراجعه كنند. در پاسخ مي‌توان گفت كه جراحان معمولا در درمان هموروئيد تجربه بيشتري دارند و با آناتومي آن كاملا آشنا هستند. 

بعد از جراحان نيز فوق‌تخصص‌هاي گوارش مي‌توانند به بهترين نحو درمان اين بيماري را پيگيري كنند. البته يك پزشك عمومي هم بايد به‌خوبي با هموروئيد آشنا باشد و بيمار را راهنمايي كند، بنابراين لازم نيست كه حتما از ابتدا به متخصص يا فوق‌تخصص مراجعه كنيد، بلكه مي‌توانيد اول از همه نزد پزشك عمومي برويد و معاينه شويد، سپس درصورتي كه با مصرف ملين و تغيير سبك زندگي بهبود پيدا نكرديد، مي‌توانيد به متخصص مراجعه كنيد. 


ليزر به پاي جراحي نمي‌رسد!

ليزر جزو درمان‌هاي اول هموروئيد نيست و رقيب جراحي محسوب نمي‌شود؛ براي مثال اگر 10راه درمان وجود داشته باشد ليزر آخرين آنهاست. اما مردم ايران خيلي نسبت به آن اشتياق نشان مي‌دهند زيرا فكر مي‌كنند ليزر يك شيوه درماني بدون درد است و مشكل‌شان خيلي راحت با آن رفع مي‌شود. اين تصور غلط در بسياري از موارد باعث مي‌شود تصميم صحيح درمورد درمان هموروئيد گرفته نشود. براي مثال ممكن است بيمار فقط با مصرف ملين بهبود پيدا كند اما ترجيح مي‌دهد با ليزر درمان شود. 

اين كار نه‌تنها ممكن است باعث ايجاد عوارض ليزر در محل شود و مشكلات جديدي را به‌وجود آورد، بلكه هزينه زيادي را نيز به بيمار تحميل مي‌كند، بنابراين توصيه مي‌شود هميشه انتخاب درمان را برعهده پزشك بگذاريد. علاوه بر اينها، ليزر فقط تاحدودي شبكه‌هاي وريدي را مي‌سوزاند و آنها را از بين نمي‌برد. درواقع اگر هم فرد درمان شود اما سبك زندگي خود را تغيير ندهد و دوباره دچار يبوست شود، علائم هموروئيدش عود خواهد كرد. 

درمان بي‌دردسر با حلقه‌كشي!

يكي ديگر از درمان‌هاي بيماري هموروئيد استفاده از رابر‌ باند يا همان حلقه‌كشي است. در اين روش حلقه‌اي كشي دور برجستگي هموروئيد انداخته مي‌شود و هموروئيد به‌تدريج كوچك مي‌شود. اين حلقه پس از مدتي خودبه‌خود مي‌افتد و حدود 6ماه تا یک سال بعد درصورت عود علائم هموروئيد بايد دوباره جايگزين شود. با اين حال يك روش درماني بدون درد و كم‌هزينه محسوب مي‌شود. همچنين در مطب يا درمانگاه قابل انجام است و نياز به بستري ندارد. البته اين روش بيشتر براي هموروئيدهاي درجه یک و 2 مناسب است. 

كمترين ميزان عود با جراحي

جراحي هموروئيد انواع مختلفي دارد؛ براي مثال در بعضي موارد هموروئيد برداشته و جاي آن باز گذاشته مي‌شود. گاهي نيز هموروئيد را خارج مي‌كنند و جاي آن را بخيه مي‌زنند يا اينكه آن را با دستگاه استاپلر (وسيله‌اي منگنه مانند) جراحي مي‌كنند. البته جراحي با استاپلر بيشتر براي هموروئيدهاي درجه 2 تا 3 مناسب است و براي هموروئيد درجه 4 توصيه نمي‌شود. 

جراحي‌هاي هموروئيد با بي‌حسي موضعي، بي‌حسي از كمر و بيهوشي عمومي قابل انجام هستند اما بهتر است در اتاق عمل بيمارستان با بيهوشي عمومي يا بي‌حسي از كمر انجام شوند؛ به اين ترتيب بيمار راحت‌تر خواهد بود. انتخاب بين بيهوشي و بي‌حسي از كمر نيز با متخصص بيهوشي است و براساس شرايط بيمار صورت مي‌گيرد. لازم به ذكر است كه روش جراحي نسبت به ساير درمان‌هاي هموروئيد با احتمال عود كمتري همراه است. 

ركتوسكوپي؛ بهترين راه تشخيص هموروئيد

بهترين راه براي تشخيص بيماري هموروئيد، ركتوسكوپي است. در اين روش يك ميله 8 تا 9 سانتي‌متري انعطاف‌پذير و مجهز به دوربين از طريق مقعد وارد روده بزرگ مي‌شود و بخش انتهايي آن را مورد بررسي قرار مي‌دهد. ركتوسكوپي نيازي به بيهوشي ندارد و در مطب يا درمانگاه قابل انجام است. اما با كولونوسكوپي نمي‌توان به‌خوبي هموروئيد را بررسي كرد زيرا اين روش بيشتر نواحي بالايي روده بزرگ را نشان مي‌دهد. 

جراحي به دردش مي‌ارزد!

جراحي هموروئيد در تصور مردم يك عمل پردرد است چون در ناحيه‌اي از بدن انجام مي‌شود كه نمي‌توان به آن استراحت داد. به‌عبارتي اجابت مزاج بعد از جراحي نيز بايد انجام شود. علاوه بر اين، مدفوع خود يك عامل عفوني است و پر از ميكروب است. بنابراين احتمال عفونت كردن زخم و دردناك شدن اين ناحيه بالاست. اما بيماراني كه به جراحي احتياج دارند نبايد به‌خاطر درد از آن اجتناب كرده و خود را از مزيت آن محروم کنند. به هر حال براي كاهش درد راهكارهاي مختلفي وجود دارد و پزشك مي‌تواند بيمار را در اين زمينه راهنمايي كند. 

هموروئيد با قرص كوچك نمي‌شود!

افراد مبتلا به بيماري هموروئيد اول از همه بايد سبك زندگي‌شان را اصلاح كنند. به اين ترتيب كه آب زياد بنوشند، مصرف فيبر، سبزي و ميوه را افزايش دهند و فعاليت بدني منظم داشته باشند. متاسفانه گاهي اوقات تبليغاتي در اين زمينه ديده مي‌شود مبني بر اينكه با مصرف قرص يا كپسول‌هاي خوراكي مي‌توان هموروئيد را درمان كرد، درصورتي كه اين روش‌ها قطعي نيستند و هيچ قرصي وجود ندارد كه بتواند هموروئيد را كوچك كند. 

درواقع شركت‌هاي توليدكننده اين داروها مدعي هستند كه با اين روش مي‌توانند شبكه‌هاي وريدي را كوچك كنند اما تجربه‌هاي علمي زيادي در اين مورد وجود ندارد، بنابراين بهتر است قبل از مصرف هرگونه دارويي با پزشك خود مشورت كنيد بلكه بتوانيد فقط با مصرف يك ملين ساده مشكل خود را برطرف کنید. همچنين فردي كه كانديدای جراحي است به هيچ‌عنوان نبايد اين روش‌ها را جايگزين جراحي كند. پمادها و شياف‌هاي مخصوص هموروئيد نيز با ايجاد چربي و رطوبت در ناحيه باعث مي‌شوند دفع مدفوع راحت‌تر انجام شود. همچنين ورم و درد ناحيه را مقداري كاهش مي‌دهند، اما به‌غير از اين موارد، امتياز ديگري ندارند. 

درمان با سوزاندن هموروئيد!

اسكلروتراپي از ديگر روش‌هاي درماني هموروئيد است كه طي آن ماده‌اي سوزاننده از طريق سرنگ به داخل شبكه وريدي تزريق مي‌شود. اين روش بيشتر براي هموروئيد‌هاي درجه یک و 2 مناسب است و به‌صورت سرپايي در مطب يا درمانگاه انجام مي‌شود. البته احتمال تكرار آن بيشتر از حلقه‌كشي است، بنابراين حلقه‌كشي از اسكلروتراپي گزينه بهتري است. سوزاندن وريد با استفاده از دستگاه كوتر و جريان الكتريسيته نيز قابل انجام است و اگر به‌طور صحيح انجام شود از ليزر نتيجه بهتري خواهد داشت. 

گرما يا سرما؛ كدام‌شان درد هموروئيد را كم مي‌كند؟

استفاده از آب گرم به اجابت مزاج كمك مي‌كند و باعث مي‌شود ناحيه مقعد يك مقدار مرطوب شود و درد آن كاهش پيدا كند، بنابراين هم قبل و هم بعد از جراحي مي‌توان از آن بهره برد اما جزو درمان‌هاي مستقيم هموروئيد محسوب نمي‌شود. بعضي افراد هم با استفاده از كيسه يخ احساس بهتري پيدا مي‌كنند. با اين حال تاثير گرما در مقالات علمي بيشتر ذكر شده است. البته آب نبايد خيلي داغ باشد و دماي حدود 40درجه مناسب است. 

مدت نشستن در آب نيز نبايد خيلي طولاني باشد، در غير اين صورت تورم شبكه‌هاي وريدي افزايش پيدا مي‌كند. معمولا به بيماران توصيه مي‌شود روزي یک تا دو بار براي 10 تا حداكثر 15دقيقه در آب گرم بنشينند. بالشتك‌هاي مخصوص هموروئيد نيز بيشتر بعد از عمل كاربرد دارند چون باعث مي‌شوند موقع نشستن به اسكار جراحي فشار وارد نشود و درد كاهش يابد اما خود به تنهايي به بهبود هموروئيد كمكي نمي‌كنند. 


سرطان را با هموروئيد اشتباه نگيريد

هموروئيد سرطاني نمي‌شود اما سرطان‌هايي هستند كه با هموروئيد اشتباه گرفته مي‌شوند، به عبارتي بيمار فكر مي‌كند هموروئيد دارد بنابراين آن را جدي نمي‌گيرد و به پزشك مراجعه نمي‌كند؛ در صورتي كه اين توده سرطان است و از آن خبر ندارد. بنابراين هر زمان كه دچار خونريزي از مقعد مي‌شويد يا توده‌اي در آن ناحيه لمس مي‌كنيد حتما بايد به پزشك مراجعه كنيد و معاينه شويد تا احتمال سرطان رد شود. پس نمي‌توانيم بگوييم هموروئيد سرطاني مي‌شود بلكه اين سرطان است كه مي‌تواند خود را به شكل هموروئيد نشان دهد. 

بدن‌تان به ملين‌ها عادت كرده است؟

گاهي اوقات افراد با مصرف ملين‌ها بعد از مدتي ديگر به آنها جواب نمي‌دهند و دوباه دچار يبوست مي‌شوند. اين افراد همچنين افراد دیگر كه از يبوست رنج مي‌برند حتما بايد همزمان با مصرف ملين‌ها، سبك زندگي خود را تغيير دهند. البته همه ملين‌ها عادت‌آور نيستند و فقط بعضي جوشاندني‌ها و داروها مثل قرص بيزاكوديل و سنا بر اعصاب روده تاثير مي‌گذارند و باعث مي‌شوند روده به آنها عادت كند. 

اما ملين‌هايي كه فقط مدفوع را شل مي‌كنند مثل شير منيزيم و شربت لاكتولوز يا بعضي داروهاي گياهي مثل موسيليوم و پسيليوم (گياه اسفرزه) كه فقط حجم مدفوع را زياد مي‌كنند، خيلي عادت‌آور نيستند. علاوه بر اينها، توصيه مي‌شود هميشه از يك نوع ملين استفاده نكنيد؛ براي مثال يك هفته از شير منيزيم، هفته بعد از شربت لاكتولوز، يك هفته از موسيليوم و... استفاده كنيد تا دچار عوارض دارويي نشويد. در كل بايد بدانيد كه بهترين ملين، آب است. هرچه بيشتر آب بنوشيد كمتر دچار يبوست خواهيد شد.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۴۱ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
مقاله عالی
ناشناس
۱۳:۲۲ ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
با سلام من حدود ۶سال میشه از ناحیه مقعد درد و خارش دارم چند وقت یکبار هم با دفع مدفوع باعث خونریزی میشه کنار معقدم به اندازه یه جوش بود که از آن عفونت وخون بیرون میومد ولی الان همان جوش خوب شده و داخل مقعد برآمدگی میزنه بیرون وبعد از دفع مدفوع باید با دست اون رو داخل بزنم وبعد از مدفوع داخل مقعد درد و سوزش دارم میشه لطفا راهنمایی کنید
ناشناس
۰۳:۴۶ ۱۶ فروردين ۱۳۹۹
سلام من هم هموروءیددارم هم مشکل دفع مدفوع، بنظرتون باعمل هموروعید دفع مدفوعم هم درست میشه؟؟؟
هدا
۰۴:۲۳ ۱۹ اسفند ۱۳۹۸
با عرض سلام
تمام کسانی که همورویید دارند فقط دود عنبر نسا به محل مورد نظر بدهند تا سریع و راحت خوب خوب بشوند.
مصطفی
۱۵:۲۸ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
سلام من مصطفی هستم از آلمان من سه ماه میشه عمل کردم ولی هنوز معقد بوی بد میده با اینکه روزی دوبار ودوش میگیرم میشه علتش را بگین ؟
علی
۰۹:۵۵ ۰۹ دی ۱۳۹۸
سلام
من سال هاست ورزش بدن سازی می‌کنم و همیشه غذای سالم به همراه سبزیجات و آب زیاد مصرف می‌کنم ، مدت ۱ ماه هست که دچار بواسیر شدم، در این مدت من ورزش رو گذشتم کنار، مصرف مرغ و پروتئین رو کم کردم و روزانه مقدار زیادی سبزی مصرف می‌کنم، تو این مدت درد بواسیر از بین رفته و برآمادگی هم بسیار کوچک شده، ولی متاسفانه همچنان وجود داره و از بین نرفته. آیا راهی برای از بین بردنش وجود داره یا به خودی خود از بین میره؟
ناشناس
۰۶:۲۶ ۱۷ آذر ۱۳۹۸
سلام من بواسیر زده بیرون دردندارم عمل نکم خطر داره فقط آب کم بخورم یبوست میشم
مخمدمحسن سرمدی
۱۰:۱۵ ۰۱ آبان ۱۳۹۸
نزدیک ده سال بیش خونریزی بیدا کردم نتیخه کولونوسکوبی سه نقطه ازکولن دچارهموروییدبود بیش ازیکسال بعدخونریزی برگشت وازآنموقع تاکنون ششماه تایکسال قطع ومجددن ازسرگرفته میشود امروزصبح بعدازتقریبن یکسال خون دیدم 78سالدارم وهرگز درد نداشتم .
بیتا
۲۲:۱۴ ۰۲ مهر ۱۳۹۸
من از قطره ام جی استفاده میکنم ای جور موقع ها،میخوام برم عمل ولی میترسم
ناشناس
۲۱:۳۷ ۰۲ شهريور ۱۳۹۸
سلام همورویئدم دو روز زدا بیرون ناگهان به اندازه لوبیا هست خیلی درد دارم حتما باید جراحی بشه ولی همیشه یبوست داشتم بخاطر مصرف تریاک چیکار کنم ممنون میشم راهنمائی کنید تشکر.
من
۰۴:۴۸ ۱۴ مرداد ۱۳۹۹
اول باید موادراترک کنی والا کاری عبث هست
ناشناس
۱۸:۲۸ ۰۷ مرداد ۱۳۹۸
سلام من چن سالی هست بعد از زایمان اولم دچار بواسیر شدم الان چن ماهی هست در ناحیه پشت درد و خارش دارم و نشستن برایم سخت هست آب و مایعات زیادی مصرف میکنم. وزن زیادی دارم آیا با وزن کم کردن بهتر میشوم. و دیگه اینکه میخواستم بدونم بواسیر ارثی است یا نه؟
لیلا
۲۲:۳۱ ۱۸ تير ۱۳۹۸
سلام یه مدتی هموریدم زده بیرون به درد دارم نه خون ریزی نیازی به عمل هس
مهدی
۱۸:۱۸ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
دکترنرید لازم نیست پماد دیلتیژل رو بگیرید ازداروخانه استفاده کنید بعداز ۲۰دقیقه دراب ولرم تشت که ۳قاشق نمک بهش اضافه کردیدبشینید وبعد پمادرو درناحیه مقعد زخم و....بمایلد بعداز یک هفته درتون خفه و هفته دوم زخمها کوچیک وسردوماه زخمها کوچک میشند استفاده برنامه غذایی پرفیبر کلم بروکلی یا کاهو سالاد همراه باروغن زیتون برنج خالی وسوپ اب دار غذاهایی بخارپزگیاهی مایعات زیاد بعداز غذا شب به شب یک لیوان آب هیج واسه شل شدن مدفوع مصرف نان غلات ممنوع خیلی مهمه زنجبیل فلفل سیاه غداهایی ادویه دار نخوردید ادویه رو حدف کنید بعداز دستشویی تا ماه اول تااز قسمت اوت زخم کامل خوب نشده بعداز هردستشویی تویی اب گرم نمک بشینید انتی اسید ملین مگنی میلیک بخرید ازداروخانه هر۱۲ساعت دوقاشق بایک لبوان اب حل شود میل شود قرص مسکن الفن ایکس ال ۱۰۰چهارورق بخرید دقت کنید روزی یکی هنگام درد بخورید بیشتر نخورید دل درد بگیرید قرص سفاکسلین ۵۰۰فقط یک ورق کافیه هر۸ساعت یکی بخورید کمپوت اناناس قرص امگا ۳ قرص ویتامین e روزی دوتابعداز نهارصبحانه مصرف بشه صبحاهانه حتماانجیر خیسده قبل ازصبحانه ناشتا بخورید یا چهارتازیتون تامدفوع روال اولیش نرم وبدون یوبست باشه نیازی به نه لیزر هست نه جراحی بعداز ۲ما مکاملا عفونتش کشیده میشه دقت کنید هرچهارساعت روزی چهار مرتبه درروز اگرهم وقت نداشتید روزی سه مرتبه دراب ولرم نشستن نمکی انجام بدید اگر سر کار رفتید حتما قوطی بطری آب معدنی پر کرده قسمت دربش را سوراخ و اندازه سه بند نمک بهش اضافه کنید درناحیه مقعد بپاشید وبعدش پمادبزنید اگر دستشویی داشتید کوتاهی نکنید.
ناشناس
۱۰:۲۲ ۰۹ دی ۱۳۹۷
سلام من ۱۶سالمه به یبوست مبتلاشدم حالا خون هم میاد وگوشت اضافه هم زده بیرون لطفا راهنماییم کنید
ناشناس
۰۶:۴۷ ۲۸ آذر ۱۳۹۷
سلام من بواسیر زده بیرون درد ندارم اگر عمل نکنم خبر دارد ممنونم اگر پاسخم رو بدین
ناشناس
۱۰:۰۳ ۲۷ آذر ۱۳۹۷
سلام من مدتی یبوست داشتم رفتم دکتر بهم قرص بیزاکودیل بعد از مصرف اسهال شدید داشتم بعد چند وقت که استفاده کردم خونریزی ایجاد شده آیا خطرناک است لطفا راهنمایی کنید
ناشناس
۱۰:۰۳ ۲۷ آذر ۱۳۹۷
سلام من مدتی یبوست داشتم رفتم دکتر بهم قرص بیزاکودیل بعد از مصرف اسهال شدید داشتم بعد چند وقت که استفاده کردم خونریزی ایجاد شده آیا خطرناک است لطفا راهنمایی کنید
را الماسی
۱۱:۰۴ ۱۳ آذر ۱۳۹۷
سلام من دوروزه خونریزی دارم با مدفوع شروع می شود ولی درد نداد چه کار باید بکنم میشه راهنمایی کنید
ناشناس
۲۱:۰۸ ۱۰ آذر ۱۳۹۷
منم عمل دارم شقاق هموریید داخلی خیلی میترسم چیکار کنم راهنماییم کنید
مایده
۲۲:۵۰ ۱۳ آبان ۱۳۹۷
سلام من یک هفته است درد همراه با خونریزی درمقعد دارم و یک جوش کوچک ممکن است بواسیر باشد ویا نیاز به جراحی .....؟ لطفا جوابده
بانو
۰۷:۴۵ ۲۸ مهر ۱۳۹۷
سلام من ۴ ماهه بالیزر هموروییدمو جراحی کردم ولی الان درد و گاهی خارش دارم در صورتیکه شکمم خوب و نرم کار میکنه خیلی حواسم به ملین خوردنم هست .البته با استرس دردم بیشتر میشه ایا ممکنه دردم عصبی باشه،؟؟
سیما
۱۱:۳۹ ۱۸ مهر ۱۳۹۷
افراد زیادی از این بیماری رنج می برند و راه های درمانی که شما پیشنهاد دادین مثل رابربند عذابی مضاعف برای بیمار ایجاد می کنه
ناشناس
۰۹:۴۸ ۱۱ مهر ۱۳۹۷
خدا همه بیماران را شفا بده
ناشناس
۰۳:۱۴ ۱۰ مهر ۱۳۹۷
سلام من یک هفته جراحی کردم دکترم خودش میگه که زخم وسوزونده ولی من دردم اروم نمیشه هیچ بدترم میشه لطفااگه کسی چیزی میدون راهنمایم کن ممنومیشم خیلی درد دارم.
مجید
۱۴:۵۹ ۰۲ شهريور ۱۳۹۷
من هموروئید خارجی داشتم عمل کردم بعد از ده سال عود کرد الان داخلی درجه سه شده ولی درد نداره فردا صبح قرار کولونوسکوپی دارم. نمیدونم چرا فوری عملم نکردن
ناشناس
۲۱:۵۹ ۰۱ شهريور ۱۳۹۷
سلام یه دکتر خوب تو اهواز معرفی کنید
ناشناس
۱۰:۴۴ ۳۰ مهر ۱۳۹۷
نمیدونم
حمید اکبری
۱۱:۲۶ ۲۷ مرداد ۱۳۹۷
سلام من مدتی است از ناحیه معقد درد شدید دارم خونریزی ندارم جیزی ازبیرون معلوم نیست راهنمایم کنید ممنون
123
۱۷:۳۳ ۲۱ مرداد ۱۳۹۷
سلام. لازمه یک توضیحی بدم چون خودمم همورید خارجی دچار شدم. البته دیدم یک توده در کنار مقعدم طاهر شد بصورت کاملا ناگهانی. بعد ترسیدم . شروع به سرچ کردم در موردش دیدم علایمش به همورید خارجی شبیه تره . پس رژیم غذایی مو تغیر دادم فیبر میوه سبزیجات شروع کردم با ورزش منظم . دست شویی رو مدتشو کم کردم و زور زدن بلای همورید است این کار نکنید. چند بار توی تشت اب گرم نشستم و همیشه چرب نگه میداشتم. گفتم تا تو هفته صبر می کنم ببینم نتیجه می گیرم اگر نشد دیگ میرم دکتر جراح. اما خدا رو شکر دیدم هفته دوم کاهش پیدا داره میکنه. البته بگم 90 درصد بیماری های ما ناشی از شیوه و سبک زندگی غلط ماست.
ناشناس
۲۰:۰۹ ۰۷ مرداد ۱۳۹۷
سلام من مدتی است ک دچار بیماری همورئید شدم یبوست دارم موقع دفع خیلی درد دارم خونریزی هم دارم خیلی داغون میشم ازعمل جراحی هم خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم دوست ندارم عمل کنم بچه کوچیک دارم نمیتونم برام سخته دقیقا بداز زایمان دچار این مشکل شدم خواهش میکنم کمکم کنید
ناشناس
۰۰:۴۵ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
سلام من دو بار عمل کردم و هیچ نتیجه ای نگرفتم بدتر هم شدم اگه میشه راهنمای کنید
ناشناس
۰۰:۴۵ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
سلام من دو بار عمل کردم و هیچ نتیجه ای نگرفتم بدتر هم شدم اگه میشه راهنمای کنید
ناشناس
۰۱:۳۳ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷
سلام من دوسال دردشدیدباخون ریزی کم وخارش درناحیه مقعددارم یبوست هم ندارم چندباربه پزشک مراجعه کردم ولی بی فایدس لطفا راهنمایی کنید
ناشناس
۰۲:۱۲ ۰۳ فروردين ۱۳۹۸
سلام شما مال کجاین
مدد
۲۳:۵۱ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷
یه نصیحت هیچوقت هموروئید رو دست کم نگیرید من دو سال پیش فقط یه زائده به اندازه نخود داشتم ولی چون دست کم گرفتمش هر ماه بزرگتر میشد و تا قبل از عمل تبدیل به بیرون زدگی کامل شد به طوریکه بعد از دسشویی رفتن دورتادور مقعد رو گرفته بود و خودمم میترسیدم نگاش کنم ، الان ناچار به عمل شدم یکم درد داره ولی می ارزه ، با اینکه وسعتش خیلی بود ولی بعد از سه ساعت رفتم دسشویی و هیچ گونه خونریزی یا مشکلی نداشتم ، خواهشا نترسید
ناشناس
۰۲:۵۹ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
سلام‌ من پنج سال همورویید داشتم این چندماه آخر لعداز اجابت مزاج درد و خونریزی داشتم به دکترجراح مراجعه کردم ایشون گفتن همورویید دارم باید عمل کنم منم هم طبق گفته ی ایسون عمل کردم ،الان تقریبا دوهفته هست عمل انجام دادم ،همه ی مراقبت های بعداز عملم انجام دادم ولی الان چند روزه که خارش اطراف معقد دارم نمیدونم چیکار کنم قرص ملین هم استفاده میکنم
ناشناس
۰۱:۵۶ ۲۵ بهمن ۱۳۹۶
چیکار کنم خوب بشه
ناشناس
۱۸:۰۳ ۱۴ بهمن ۱۳۹۶
سلام خسته نباشید من یک هفته هست ک عمل جراحی هموروئید کردم از محل زخم ها یک مایعی بد بو و بوناکی خارج میشه لطف میکنید راهنماییم کنید ک این چیه ممنون
ناشناس
۱۳:۴۶ ۲۲ خرداد ۱۳۹۸
من هم همینطور
نرجس
۱۹:۱۱ ۱۱ دی ۱۳۹۶
سلام من پنج ماهه‌زایمان کردم از اونموقع اینجور شدم از پماد شیاف همورویید و ملین منیزیم هیدروکساید استفاده کردم شکمم شل کار کرده الانم ک دارو قطع کردم باز شکمم سفت کار میکنه تقریبا اجابت مزاجم یکی دو روز طول میکشه فعلا خونریزی ندارم ولی موقع اجابت مزاج درد دارم خارشم کمی دارم چیکار کنم زود خوب بشم از داروهای گیاهی استفاده کردم ولی خوب خوب نشدم از اینترنت هم یه پمادی دیدم اسمش پماد صددرصد ضماد بواسیر هستش پماد خوبیه؟میشه ازش استفاده کرد؟خواهش میکنم کمکم کنین.
ناشناس
۰۷:۴۶ ۳۰ آذر ۱۳۹۶
سلام عمل همورویید بالیزر خیلی عالی است وزودتر هم خوب می شوی وهزینش هم خیلی کم است باید مراجعه کنی با دکتر جراح عمومی زنان
اسی
۲۰:۳۱ ۰۷ آذر ۱۳۹۶
سلام من پانزده ساله که همورویید دارم نزدیکه یک ساله که خونریزیم بیشتر شده وبعضی وقتها به صورت لخته میاد خیلی نگرانم از این وضیعتم چند بار دکتر رفتم ولی بیشتر از چند روز داروها برام فایده ای نداشتن لطفا راهنماییم کنید ممنون
ایکس
۱۸:۳۲ ۱۶ بهمن ۱۳۹۷
سلام من ۱۷ ساله خون ریزی و بواسیر از حد طبیعی بیشتر شده نمیدونم چه کار کنم
داود
۲۳:۳۱ ۰۳ آبان ۱۳۹۶
سلام وخسته نباشید,یکی از بستگان عمل بواسیر انجام دادن بعددوروز کنارهمون عمل دوباره یه غده دیگه دراومده,لطفا راهنمایی کنید
ناشناس
۱۸:۱۰ ۲۷ شهريور ۱۳۹۶
سایت خوبی دارید
نسا
۰۰:۳۶ ۰۳ شهريور ۱۳۹۶
سلام،دوتا زایمان پست سر هم داشتم بد جوری درد دارم میخوام دیگه به بچه ام شیر ندم فکر میکنم بواسیر م خوب میشه آیا شیر دادن به بواسیر ربط داره
غفور
۲۲:۲۳ ۲۵ تير ۱۳۹۶
باسلام مدتی است که هرسه یاچهارماه دچارخونریزی بعداز دفع مزاج به صورت چکه ای برروی سنگ میشم والان هم دونه ای به اندازه یک تشله درطرف داخل مقعددیده میشه واطراف نافم حالت تپش داره که دکتر که رفتم گفت ازاعصابته لطفا راهنمایی ام کنید
جواد
۰۵:۲۴ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶
سلام من ۲سالی میشه یبوست دارم هنگام دستشویی رفتن خون میامد ولی الان مدتی میشه خون ریزی قطع شده و چیزی شبیه گوشت اضافی بیرون زده حالا نمیدونم چکار کنم خیلی هم میترسم که این تبدیل به سرطان نشده واز عمل جراحی هم میترسم اگه میشه راهنمایی کنین
سعید
۱۰:۳۰ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶
باسلام. همورویید از سودا ایجاد میشود‌ ضد سودا مصرفکنید. شیرین بیان و سنب الطیب . عمل جراحی بزرگترین اشتباه است .
faranak
۱۱:۴۶ ۲۱ فروردين ۱۳۹۶
هموروئید یا بواسیر چیست ؟
هموروئید بالشتک های عروقی طبیعی در کانال مقعد است که به کنترل دفع کمک می کنند. هموروییدها وقتی ورم می کنند یا ملتهب می شوند غیرطبیعی می شوند. بیماری همورویید یا بواسیر رگ متورم و ملتهب در رکتوم مقعد است که منجر به ناراحتی در این ناحیه می گردد. احساس ناراحتی در ناحیه مقعد علامت شایع این بیماری است سایر علایم شامل خارش و خونریزی است. بهترین درمان همورویید در موارد مزمن لیزر همورویید است