به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از گرگان؛ ربیعی گفت: گلستان سرشار از مواد اولیه و تولیدات کشاورزی بوده که نیازمند ایجاد ارزش افزوده هستند.
معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری گلستان افزود: یکی از مهمترین راهکارهای تحول اقتصادی و افزایش سطح درآمد خانوارها، تجاری سازی طرحها و ایدهها می باشد.
وی ادامه داد: باید با استفاده از فناوریهای روز دنیا و بهرهگیری از ایدههای نخبگان ضمن بالا بردن ارزش افزوده محصولات کشاورزی، سطح درآمد اقتصادی مردم استان را افزایش دهیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان گفت: نخستین اقدام برای رسیدن به این مهم در بخش نخبگان، فعال کردن شورای علمی نخبگان استان برای تدوین نقشه راه و تهیه راهبردهای کلان توسعهای با بهرهگیری و همکاری و همیاری نخبگان فکری و علمی منطقه است.
وی گفت: شناسایی، هدایت و حمایت از ایدههای نخبگان و نزدیکی و ارتباط دوسویه بین مراکز علمی، دانشگاهی با مراکز تولیدی و صنعتی برای تجاریسازی طرحها باید در اولویت دستگاههای اجرایی استان باشد.
استان گلستان افزون بر 650 هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که با توجه به صنایع تبدیلی محدود هم اینک بخشی از تولیدات این بخش در استان مصرف و مابقی بصورت خام به دیگر مناطق ارسال می شود.
ربیعی نقش بنیاد نخبگان استان برای هدایت و شناسایی استعدادها را مهم بیان کرد و افزود: اگر حمایتها از نخبگان به درستی صورت گیرد، شاهد رشد و شکوفایی در همه بخشهای استان خواهیم بود.
انتهای پیام/ی