سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دومین نشست (بیداد) با موضوع بررسی لغو کنسرت‌ها برگزار شد

دومین نشست از سلسله نشست های (بیداد) به بررسی مسائل موسیقی ایران با حضور پیروز ارجمند، مدیر مسئول موسیقی حمید رضا نوربخش مدیر عامل خانه موسیقی و حسام الدین سراج، نادر مشایخی برگزار شد

به گزارش خبرنگار حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران؛ دومین نشست از سلسله نشست های (بیداد) به بررسی مسائل موسیقی ایران با حضور پیروز ارجمند، مدیر مسئول موسیقی حمید رضا نوربخش مدیر عامل خانه موسیقی، حسام الدین سراج و نادر مشایخی برگزار شد

در ابتدای جلسه پیروز ارجمند مدیر دفتر موسیقی ارشاد در خصوص چرایی لغو کنسرت های مجوز دار گفت: هر گاه مجوزی صادر شود و پس از آن لغوی صورت گیرد در این صورت ما می توانیم کنسرت را لغو شده بپنداریم اما برخی از کنسرت ها که در طی مراحل اداری لغو شوند و مجوز نهایی را نمی گیرند نمی توان در این گروه قرار داد، اما همه آن چیزی که باید بگویم حدود 15 سال پیش 30 تا 40 کنسرت برگزار می شد اما امروزه و در سال 93 هزار و 1600 کنسرت را دفتر موسیقی و 400 تای آن را نیز در استان ها صادر کردند و در سال 93 بیست و یک کنسرت لغو شد و دلیل عمده آن هم اختلافات بین برگزار کنندگان بود.

وی با اشاره به لغو کنسرت کیتارو عنوان کرد:شرکت برگزار کننده کیتارو درخواست تمدید شب های اجرا را داشت که اماکن موافقت نکرد، پس لغو نشده است چون مجوزی از سوی اماکن صادر نشده است. ما یک سری نقص داریم که اگر شرکتی اشتباه کند قانونی نداریم که در خصوص این مشکلات به آن رجوع کنیم و ما هم باید با مدرک و سند در رابطه با این شرکت اقدام کنیم.

ارجمند درباره نیروی انتظامی و برخوردش در خصوص کنسرت ها گفت: سال 93 و 94 نیروی انتظامی هیچ لغوی را نداشته اما گاهی نظرهایی را هم داشته است. دو مورد را قوه قضاییه از جمله کنسرت سامان جلیلی به دلیل عدم هماهنگی با شرکت برگزار کننده اقدام کرده است. ما در این خصوص 150 شکایت داریم که بین شرکت ها و هنرمندان اختلاف وجود دارد.

وی در خصوص جبران خسارت خریداران بلیط اظهار داشت: ما تصمیم داریم شورای صیانت را برای حمایت از موسیقی که می تواند احکامی را منطق با قانون حکم کند، را ایجاد کنیم. همانند سینما باید آیین نامه تخلفات را بنویسد که هر تخلفی با رای این شورا صورت گیرد.

ارجمند ادامه داد: در جلسه ای که با وزیر ارشاد داشتیم در خصوص شیوه نامه ایی جدید و قراردادهای تیپ و حدود قدرت قانونی آن صحبت کردیم.

همچنین حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی در خصوص عملکرد خانه موسیقی گفت: باید این موضوعات باز شود و راجع به آن صحبت شود اما نه در یک مدت کوتاه که نهایتاً هیچ اتفاقی نیفتد اگر اتفاقی هم افتاد و تصمیمی گرفته شد تضمینی برای تکرار اتفاقات اخیر وجود ندارد. زمانی را یاد دارم که در معاونت سینمایی هم چنین مشکلاتی هم وجود داشت و نهادی هم به عنوان بنیاد فارابی برای حل چنین مشکلاتی تاسیس شد. پیگیری این موضوعات دیواری کوتاه تر از خانه موسیقی پیدا نمی کنند اما من اگر مسئله ای را پیگیری یا بررسی کنم مراحل آن را شرح نمی دهم. 

در ادامه پیروز ارجمند در خصوص کنسرت کیوان کلهر اظهار داشت: کیوان کلهر با یک گروه موسیقی آمریکایی صحبت کرده بود که وزارت خارجه برای آن ها ویزا هم صادر کرد اما با استعلامی که از نیروی انتظامی گرفتیم اجازه صدور مجوز را نداشتیم به همین خاطر برای کلهر مجوزی صادر نکردیم که آن را لغو کنیم.

وی ادامه داد: برای حضور نوازندگان خارجی در ایران نیروی انتظامی برای صدور مجوز کنسرت ها درخواست ویزای کار داد و چون هیچ یک از هنرمندان خارجی چنین شرایطی را ندارند فعلاً نمی توانیم حضور نوازندگان خارجی را داشته باشیم که البته ما با نیروی انتظامی در این رابطه جلسات متعددی را داریم.

ارجمند در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران گفت: اگر تعاملی بین نیروی انتظامی و دفتر موسیقی نبود شاید این لغوها به 200 می رسید و ما باید اختلاف نظرها را در این موضوعات و در خصوص کنسرت های خارجی ، سبک های موسیقی حل کنیم.

همچنین حمید رضا نوربخش، فردین خلعتبری، حسام الدین سراج، نادر مشایخی نیز در خصوص اتفاقات اخیر موسیقی و علت لغو کنسرت‌ها صحبت‌هایی را مطرح کردند.

 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.