سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

دولت و مجلس پیشرفت قابل توجهی در اقتصاد مقاومتی نداشته‌اند/ رفع موانع تولید گامی در مسیر اقتصاد مقاومتی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اگر بگوییم دولت هیچ پیشرفتی نداشته بی‌انصافی است ولی پیشرفت قابل توجهی که بتوان در مجامع از آن صحبت کرد، به دست نیامده است.

سید ناصر موسوی لارگانی در گفتگو با خبرنگار حوزه اقتصاد کلان گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بیشتر جلساتی که با کارگزاران نظام داشته‌اند بر اقتصاد مقاومتی تاکید کردند و اصرار بر تحقق این سیاست‌ها دارند، اظهار داشت: دولت تلاش قابل توجهی در این زمینه داشته است اما پیشرفت آنچنانی در عملکرد دولت و مجلس مشاهده نکردیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: مسئله اقتصاد مقاومتی در دولت و مجلس مطرح بوده و همایش‌های زیادی در این راستا برگزار شد ولی آنچه که مدنظر رهبر معظم انقلاب بوده به منصه ظهور نرسیده است.

وی تصریح کرد: برای دستیابی به اقتصاد مقاومتی باید از تولیدکننده داخلی، صنایع کوچک، بنگاه‌های کوچک اقتصادی حمایت کرده و برای تامین سرمایه در گردش و فراهم کردن بازار برای تولیدات داخلی اقدامات جدی انجام دهیم و از تعطیلی بنگاه‌های تولیدی جلوگیری کنیم.

موسوی لارگانی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دولت باید بر خود حرام کند کالایی که در داخل تولید می‌شود را از مشابه وارداتی مصرف کند، گفت: باید در مصرف تولیدات داخلی جدیت داشته باشیم تا کیفیت و کمیت تولید داخل به حدی برسد که نه تنها نیازمندی‌های کشور را پاسخ دهد بلکه کشورهای همجوار را نیز تغذیه کند.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاوم دربرابر محدودیت‌ها دچار مشکل نمی‌شود، افزود: اگر بگوییم دولت هیچ پیشرفتی نداشته بی‌انصافی است ولی پیشرفت قابل توجهی که بتوان در مجامع از آن صحبت کرد، به دست نیامده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر اشاره کرد و گفت: یکی از راه‌های اجرای سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی قانون رفع موانع تولید است که البته هنوز اجرایی نشده و بانک‌ها نیز حاضر نیستند برای اعطای وام به واحدهای بدهکار و یا در معرض تعطیلی همکاری کنند.

موسوی لارگانی ادامه داد: کنترل تورم و کنترل نرخ ارز از موفقیت‌های دولت بوده که قابل چشم پوشی نیست و به نوعی حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی است، اظهار داشت: کاهش نرخ تورم قابل قبول است امام باید تورم برای اقشار ضعیف و متوسط نیز کاهش داشته یا خیر. 

وی تصریح کرد: مرجع اعلام آمار کشور از حدود 350 قلم کالا آمارگیری کرده و نرخ تورم را اعلام می‌کند اما در مجموع برای اقشار کم درآمد جامعه نتیجه‌ای نداشته است به عنوان مثال قیمت لبنیات در یکی دو سال اخیر 2 برابر شده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: به طور کلی دولت و مجلس اقداماتی را در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی انجام داده‌اند اما انتظاری که بوده آنهم با این همه تاکیدات مقام معظم رهبری هنوز محقق نشده است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.