به گزارش خبرنگار
حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران ،علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دختران بسیاری هستد که، بخاطر یک علت ساده چون اجبار در ازدواج، تفاوت در ارزشهای بین سنی، اعتیاد و ... از خانه فراری میشوند در حالی که جامعه جایی برای آنها ندارد و نهایتا یا کلانتریها جایگاه آنها میشود و یا به افراد سودجو پناه برده و مورد سواستفاده قرار میگیرند.
وی در ادامه افزود: در مرحلهی نخست
فرار دختران از خانه، اگر در مرکزی نگهداری شوند از ورود آنان به مسئلهی دیگری جلوگیری میشود و در غیر این صورت تا مرز تنفروشی و سواستفاده قرار میگیرند.
ربیعی با اشاره به ورود خیرین به حوزه دختران فراری تصریح کرد:به دنبال گونهای از خیر جمعی هستیم که دختران فراری را شناسایی کرده و از نظر روانی وارد مداخله با خانواه و خود فرد شوند.
وی با اشاره به احداث و راهاندازی مرکزی برای نگهداری دختران فراری افزود:در بهزیستی مراکزی برای نگهداری دختران فراری وجود دارد اما، اگر بتوان خیرین را وارد این مسئله کرد قطعا کار وسیع تر و موثرتری صورت میگیرد.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در ادمه تصریح کرد: یکی از خیرین برای احداث و راهاندازی مرکز نگهداری از دختران فراری در پایتخت اقدام کرده و امیدواریم کاری که در تهران آغاز خواهد شد در سایر استانها نیز اجرا شود.
*تشکیل خانواده های ثانویه برای کودکان بی سرپرست
وی در ادامه به یکی از مسائل مهم کودکان خارج شده از بهزیستی اشاره کرد و گفت: کودکان پس از 18 سالگی و خروج از شیرخوارگاهها، به صورت رها شده در جامعه هستند که مبلغ 9 میلیون تومانی به آنها داده میشود اما کافی نیست. ضمن اینکه در محیط بسته بزرگ شده و با ورود به جامعه درگیر مسائل دیگری میشوند بنابراین قرار است خانوادههای ثانویه به منظور جامعهپذیری این کودکان تشکیل شود.
ربیعی با اشاره به مسئله اشتغال کودکان به سرپرست
شیرخوارگاه یادآور شد:یکی از درخواستها از خیر جمعی مسئله اشتغال کودکان پس از خروج از شیرخوارگاهها است که، در این موضوع شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی را نیز به این کار دعوت کردهایم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان تاکید کرد: امید است سال آینده هیچ کودک خارج شده از بهزیستی بیشغل نباشد.
انتهای پیام/