سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر عامل بانک مسکن در پاسخ به باشگاه خبرنگاران :

نرخ تورم اقساط تسهیلات 80 میلیون تومانی را تعیین می‌کند/ ثبت نام روزانه 300 نفر برای دریافت تسهیلات

مدیر عامل بانک مسکن از کاهش اقساط تسهیلات 80 میلیون تومانی همزمان با کاهش نرخ تورم خبر داد و گفت: روزانه 300 نفر برای دریافت تسهیلات 80 میلیون تومانی به بانک‌ها مراجعه می‌کنند.

 به گزارش خبرنگار حوزه راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیر عامل بانک مسکن، در اولین نشست علمی نقشه راه تأمین مالی مسکن با اشاره به اینکه صندوق پس‌انداز مسکن یکم با هدف تقویت رژیم پس‌انداز برای خانه اولی‌ها انجام شده است، گفت: این صندوق می‌تواند زوج‌های جوان را برای پس‌انداز تشویق کند.

وی در ادامه افزود: روزانه به طور متوسط 300 نفر برای افتتاح حساب صندوق پس‌انداز یکم ثبت نام کرده‌اند، افزود: متقاضیان می‌توانند ظرف یک سال اینده 3 برابر پس‌انداز خود تسهیلات دریافت کنند.

مدیرعامل بانک مسکن اظهار داشت: بانک مسکن تنها به حساب‌های تغهدی و صندوق پس‌انداز تسهیلات اعطا می‌نماید و مجاز به پرداخت تسهیلات بدون سپرده نیستیم.

بت شکن تصریح کرد: تسهیلات 80 میلیون تومانی ازسوی بانک مسکن آماده پرداخت به متقاضیان است و می‌توانند با سپرده‌گذاری 40 میلیون تومانی 120 میلیون تومان دریافت کنند.

وی توضیح داد: متقاضیان می‌توانند از 6 ماه آینده و تا پایان امسال تسهیلات 80 میلیون تومانی را دریافت نمایند.

مدیر عامل بانک مسکن توضیح داد: از ابتدای امسال بانک مسکن بخشی از تسهیلات 50 میلیون تومانی بافت‌های فرسوده را پرداخت می‌کند و بانک مرکزی 6 هزار واحد سهمیه برای این بانک تعیین کرده و در حال پرداخت است.

بت شکن اظهار داشت:‌ در حال حاضر نرخ تورم بین 14 تا 15 درصد است، بنابراین نرخ تسهیلات 80 میلیون تومانی نیز برابر با این نرخ تعیین شده است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در صورتی که نرخ تورم در سال‌های آتی کاهش یابد و شورای پول و اعتبار نیز تایید نمایند نرخ تسهیلات 80 میلیون تومانی نیز کاهش می‌یابد.

مدیر عامل بانک مسکن در ادامه گفت: اقساط این تسهیلات در حال حاضر 937 هزارتومان تعیین شده است.

محمدهاشم بت‌شکن در پاسخ به این سؤال که آخوندی وزیر راه و شهرسازی برای چندمین بار اعلام کرد بانک مسکن باید به بانک توسعه‌ای تبدیل شود، گفت: بانک مسکن یک بانک تخصصی ـ توسعه‌ای است. برای اینکه ابزار اعمال سیاست دولت باشد باید دولت به این بانک برای اعمال سیاست‌ها کمک کند، بنابراین باید سرمایه بانک افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه افزایش سرمایه بانک مسکن یکی از الزامات است، گفت: دومین شرط ما این است که بانک مسکن مطالباتی از دولت دارد. پس این مطالبات باید توسط دولت به بانک مسکن پرداخت شود.

مدیرعامل بانک مسکن تأکید کرد: سومین شرط این است که بانک مسکن یک بانک توسعه‌ای است، پس باید سپرده‌های بانک مسکن که عموماً سپرده تعهدی و برنامه‌ای است و خود به خود نمی‌تواند مثل سایر بانک‌ها باشد، از امکان سپرده قانونی مثل صندوق پس‌انداز مسکن برای سایر منابع هم استفاده کند.

بت‌شکن در پاسخ به این سؤال که درخواست شما از بانک مرکزی برای تبدیل شده به بانک توسعه‌ای چیست، گفت: مهم‌ترین نکته‌ای که از بانک مرکزی می‌خواهیم این است که شیوه‌های نظارت و کنترل بر بانک‌های توسعه‌ای باید متفاوت از شیوه‌های نظارت بر بانک‌های تجاری باشد، بنابراین اگر قرار است که بانک مسکن به ساخت پروژه‌ها و یا شهرک کمک کند، نیاز است که آیین‌نامه‌هایی که ناظر بر اعطای تسهیلات کلان و یا تسهیلات مرتبط است، متناسب با ماهیت توسعه‌ای بانک‌ها بازبینی شوند.

مدیرعامل بانک مسکن در پاسخ به این سؤال که از وزارت راه و شهرسازی برای تبدیل شدن به بانک توسعه‌ای چه درخواستی دارید، گفت: مهم‌ترین درخواستی که از آخوندی وزیر راه و شهرسازی داریم، این است که سیاست‌های واگذاری زمین هم‌راستا و هم‌جهت با تأمین مالی اقشار متوسط و میان‌درآمد کشور شود.

وی افزود: این موضوع می‌تواند به نوعی از سیاست‌های واگذاری زمین و سیاست‌های تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد را پشتیبانی کند.

بت شکن توضیح داد: ارائه تسهیلات 80 میلیون تومانی به نوعی باعث ترغیب سازندگانی برای تکمیل واحدهای نیمه کاره خود شدند تا متقاضیانی که این تسهیلات را دریافت می‌کنند بتوانند واحد مورد نظر خود را خریداری کنند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.