سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آلبوم جدید اهورا ایمان پایان تابستان می‌آید

آلبوم جدید اهورا ایمان در حالی که مراحل پایانی‌اش را سپری می‌کند با مضامین جدید وارد بازار موسیقی می‌شود.

اهورا ایمان، خواننده و آهنگساز در گفتگو با خبرنگار حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران؛ از انتشار آلبوم جدیدش در پایان تابستان خبر داد و گفت: متأسفانه اسم این آلبوم هنوز مشخص نشده است و در حال رایزنی برای دریافت مجوز انتشار آلبوم از سوی ارشاد هستیم، این آلبوم به محض دریافت مجوز ارشاد، به طور رسمی روانه بازار موسیقی خواهد شد.

وی افزود: این آلبوم در دوازده قطعه با نام‌های، قصه این‌جوری نبود، گله دارم، پروانه پیراهن، امشب از اون شباست،‌ چرا من و... تشکیل شده است.

وی اظهار داشت: در تنظیم این آلبوم، هومن نامداری، امیر جمالفرد، پدرام کشتار و آرش حسینی همکاری دارند.

وی اضافه کرد: در تهیه این آلبوم از نوازندگان سرشناس از جمله میثم مروستی، احسان نی‌زند و پیروز ویسانلو بهره بردیم.

وی در ادامه گفت: در این آلبوم فضای ترانه‌ها عمدتاً عاشقانه است و یکی دو قطعه از آلبوم مثل«چرا من؟» با مضمون اجتماعی، فضا و حال و هوای تازه‌ای را تجربه می‌کند.

ایمان در ادامه گفت: در این آلبوم ترکی با نام «امشب از آن شباست» آورده شده که به زودی روانه بازار موسیقی می‌شود.

وی تأکید کرد: قطعه‌ی «امشب از آن شباست» متفاوت از آهنگ‌های قبلی و با تنظیم جدید به صورت تک ترک عرضه می‌شود.

گفتنی است: اهورا ایمان ترانه‌سرایی و ساخت آهنگ ملودی‌های این آلبوم را بر عهده گرفته است.



انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.