به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از گرگان؛ محمودرضا وفایی دراین باره افزود: به خریداران گوشت توصیه میشود از مراکز مجاز عرضه فراورده های گوشتی تهیه نمایند و دل و جگر خام را حداقل تا 48 ساعت بعد از خرد مصرف کنند.
وفایی در خصوص رعایت بهداشت در دامداریها افزود: واحدهای دامداری حتما از لباس کار و چکمه و دستکش استفاده کنند و حتما از مواد ضد عفونی کننده استفاده نمایند.
وی اضافه کرد: بیماری خاصی در خصوص طیور مشاهده نشده و خوشبختانه وضعیت حادی پیش نیامده است.
از نشانههای بیماری تب کریمه کنگو میتوان به تب، درد عضلانی، سر درد شدید و خونریزی زیر جلدی اشاره کرد.
انهای پیام/ز