به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از کرمانشاه؛ معاون فنی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت:بیماری تب کریمه کنگو یکی از بیماریهای مشترک بین انسان و دام است که ویروس آن نوعی "کنه" است.
امیری گفت: اگر افراد نسبت به سلامت گوشتی مطمئن نیستند لازم است قبل از مصرف آن را به مدت 24 ساعت در دمای معمولی یخچال (صفر تا 4 درجه سانتیگراد) نگهداری کنند تا اگر به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو آلوده باشد، این آلودگی از بین برود.
وی افزود :باید با سمپاشی در مناطق گرمسیر و مرزی که در معرض خطر بیشتری هستند از مواجه شدن با این بیماری پیشگیری شود.
انتهای پیام/ح