سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رقابت سرمایه‌گذاران خارجی برای ورود به بازار ایران

ایران بازاری است با 80 میلیون جمعیت که بخش عمدۀ این جمعیت جوان است. از سوی دیگر GDP ایران برابر با کشور ترکیه است.

به گزارش حوزه بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از برنامه تلویزیونی بورس، بارتلی می هگ، مدیر شرکت ای سی ال، با بیان مطلب فوق گفت: تحریم‌ها اجازه سرمایه‌گذاری بلند مدت را به سرمایه‌گذاران نمی دهند و این موضوع به ضرر طرفین است اما شرکت‌های ایرانی در مقایسه با شرکت های خارجی از تحریم ها بیشتر ضرر کردند.

این حقوق دان سوئیسی درباره تحلیل شرایط بورس ایران با فرض تحریم و پسا تحریم گفت: اگر در بدبینانه ترین شرایط هیچ توافقی در عرصه بین المللی صورت نگیرد، وضعیت امروز بازار سرمایه ایران ادامه دار خواهد شد، اما چنانچه توافق در 30 ژوئن محقق شود بسیار خوش بین هستم که در 5 سال آینده سال های رشد بازار سرمایه ایران را شاهد باشیم.

وی در ادامه افزود: البته پس از رفع تحریم چالش های بزرگی برای شرکت های ایرانی به دلیل رقابت با شرکت های خارجی شکل می گیرد اما این چالش فرصتی برای ایران است تا قدرت اقتصادی بزرگ در منطقه خاورمیانه شود.

این سرمایه گذار بین المللی با نگرش مثبت به سرمایه گذاری در ایران خاطر نشان کرد: بازار ایران یکی از بهترین فرصت های سرمایه گذاری در دنیا است البته ایران در سال های گذشته بازار بسته ای بود و سرمایه گذاران خارجی امیدوارند که ایران و 1+5 به تفاهم می رسند.

می هگ درباره تمایز و امتیاز بازار ایران در مقایسه با سایر کشورهای در حال توسعه گفت: یک فرق خیلی بزرگ بازار ایران با بقیه بازارهای در حال توسعه این است که ایران یک بازار بسیار پیشرفته و توسعه یافته دارد.

این سرمایه گذار بین المللی با اشاره به پتانسیل های ایران توضیح داد: ایران بازاری است با 80 میلیون جمعیت که بخش عمدۀ این جمعیت جوان است. از سوی دیگر GDP ایران برابر با کشور ترکیه است. به علاوه ایران، 35 تریلیون دلار ذخایر زیرزمینی از ترکیه بیشتر دارد به عبارت بهتر از منظر بین المللی ایران ترکیه ای دوپینگ شده است و به همین دلیل سرمایه گذارهای خارجی علاقه دارند به بازار سرمایه ایران وارد شوند بنابراین می خواهند موقعیت خود را در بازار ایران پیدا و تثبیت کنند.

این حقوق دان سوئیسی در خصوص شیوه آشنایی سرمایه گذاران خارجی با پتانسیل اقتصاد ایران تصریح کرد: خیلی محصولات و خدمات در ایران وجود ندارد و سرمایه گذار خارجی در بازاری که پتانسیل این را دارد که بزرگترین اقتصاد منطقه شود به دنبال موقعیت خود هستند اما پیش از این هم توضیح دادم برای جذب سرمایه گذار خارجی شرکت های ایرانی باید اطلاع رسانی صورت های مالی را بیشتر کنند، گزارش ها در سطح استاندارد جهانی باشد که این موضوع را به سرمایه گذاران انتقال دهد.

این بانکدار سوئیسی خاطر نشان کرد: بیشتر شرکت های ایرانی با سرمایه داخلی خود و بدون دسترسی به منابع خارجی به رشد دست یافتند پس شریک شدن با شرکت های خارجی به رشد شرکت های ایرانی خیلی کمک می کند، همچنین در بانکداری ایران خیلی کارهاست که باید انجام شود، به طوریکه هم اکنون در خارج از ایران اصلاً بانکداری ایران را خیلی متوجه نمی شوند ولی ما امیدواریم که بانک ها بتوانند اقتصاد ایران را پوشش دهند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.