سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

صنایع تبدیلی و تکمیلی عاملی برای کاهش هدررفت تولیدات کشاورزی

مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: صنايع تبديلی و تکميلی يکي از مهم ترين عواملی است که می تواند هدررفت توليدات کشاورزی را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران از تبریز؛ جواد حصاری افزود: ايجاد صنايع تبديلی يکی از سودمندترين ارتباطات بين دو بخش صنعت و کشاورزی است.

وی تصریح کرد: گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی با ایجاد فرآیندهای فرآوری و بسته بندی یکی از موثرترین گزینه های کاهش حجم ضایعات محصولات کشاورزی محسوب می شوند.

حصاری ادامه داد: کارشناسان صنایع تبدیلی را در ثبات بازار و توسعه صادرات موثر می دانند.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: صنایع تبدیلی عامل مهمی در

فرآوری محصولات کشاورزی است و با تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی ضمن تولید مواد غذایی و سایر فرآورده‌های با ارزش افزوده بالا، امکان نگهداری و حمل و نقل آسان محصولات فراهم می ‌شود.

حصاری تاکید کرد: باید از صنایع تبدیلی بهره گرفت تا با تبدیل محصولاتی که عرضه مستقیم ندارند، می توانیم با بسته بندی مناسب و ایجاد ارزش افزوده، ضایعات کشاورزی را کاهش داد.
 
انتهای پیام/ح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.