وی ادامه داد: متأسفانه در 100 سال اخیر نسبت به برخی اقلیتها در برخی کشورها ظلم شده است در حالی که در جمهوری اسلامی ایران اقلیتهای دینی در آزادی کامل زندگی میکنند.
معاون حقوقی قوه قضاییه تصریح کرد: پس از جنگ جهانی اول و ایجاد جامعه ملل و به خصوص جنگ جهانی دوم و ایجاد سازمان ملل ،کنوانسیونهای بینالمللی متعددی در حمایت از اقلیتهای مذهبی به تصویب رسیدند که جمهوری اسلامی ایران در تمامی این کنوانسیونها عضویت دارد.
خداییان افزود: در اسناد بینالمللی با این که به طور دقیق به اقلیتها اشاره نشده ولی به حقوق اشاره شده است که اقلیتها نیز از آن برخوردارند، همچون منشور حقوق بشر و ممنوعیت تبعیض نژادی که کشور به این کنوانسیونها و اسناد بینالمللی پیوسته است.
وی افزود: ما دارای دو حقوق هستیم که یکی حقوق انسانی و آزادیهای اساسی و دیگری آزادی مذهب، مراسم و زبان است که اقلیتهای مذهبی ساکن ایران از این دو برخوردارند.
معاون حقوقی قوه قضاییه با اشاره به قوانین جمهوری اسلامی در رابطه با حمایت از اقلیتها خاطرنشان کرد: به جرأت میتوان گفت کمتر کشوری در جهان وجود دارد که همچون ایران از اقلیتها حمایت کند، چنانچه در رابطه با حقوق انسانی در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آمده است، اقلیتها از همان حقوقی برخوردارند که اتباع دیگر برخوردار هستند.
خداییان ادامه داد: در اصل 14 قانون اساسی آمده است؛ دولت جمهوری اسلامی ایران و مسلمانان موظف هستند با غیرمسلمانان بر اساس قسط و عدل رفتار کنند همچنین در اصل 19 آمده است مردم ایران از هر قوم و قبیله از حقوق مساوی برخوردارند و رنگ و زبان امتیازی برای افراد نیست.