سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

افزایش مقاومت در برابرآفات در گرو استفاده از کود آلی در باغ

مدیر گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: کاهش جمعیت آفات، جلوگیری از انتشار بیماری ها و افزایش مقاومت در مقابل آفات و بیماری ها را باید از آثار استفاده از کود آلی در باغ تلقی کنیم.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از تبریز؛ فریبرز زارع افزود: کنترل آفات را باید اقدامی بنیادین در جلوگیری از ضایعات میوه در باغ قلمداد نماییم.

وی تصریح کرد: اين گروه از محصولات كشاورزي به دليل داشتن رطوبت زياد فساد پذير هستند و در دوره پس از برداشت بخش عمده اي از آنها (بين ۵ تا ۵۰ درصد) از بين مي روند، ميزان اين ضايعات حتي در برخی موارد تا ۸۰ درصد نيز مي رسد.

زارع ادامه داد: تغذيه صحيح محصولات باغی، نقش مهمی در كاهش ضايعات و بهبود كيفيّت محصول توليدی و عمر انباری محصولات برداشت شده دارد.

مدیر گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: باغداران یا باید شاهد فساد محصول خود باشند و یا باقیمت پایین عرضه کنند.

وی افزود: جايگزيني و اصلاح باغات سنتي با باغ هاي مُدرن و مكانيزه می تواند برای افزایش محصولات باغی و جلوگیری از ضایعات محصولات باغی تاثیرگذار باشد.

زارع تاکید کرد: ضایعات محصولات باغی قبل از رسیدن محصول شروع و پس از برداشت نیز ادامه دارد.

انتهای پیام/س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.