نصیری قیداری معاون پارلمانی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در گفتوگو با
خبرنگار دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران و در خصوص دیدار هیئت آمریکایی با وزیر علوم گفت: این هیئت آمریکایی اصلا در سطح وزیر نبوده است و با وزیر علوم هم دیدار نداشته است.
وی افزود: این هیئت آمریکایی با روسای دانشگاههای کشور دیدار داشتند و این مسئله با وزارت علوم، امور خارجه و مرکز همکاری بین المللی وزارت علوم برنامه ریزی شده که با روسای دانشگاههای کشور در حوزه تبادل استاد و دانشجو دیدار داشته باشند.
نصیری قیداری با اشاره به این مطلب که این دیدارها همیشگی است، اظهار داشت: این گونه هیئتها از کشورهای چین، آلمان، هند، حاشیه اقیانوس هند با مسئولان وزارت علوم و روسای دانشگاهها همیشه دیدار دارند البته تمامی آنها در سطح وزیر نیستند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر اینکه پس دلیل در خواست نمایندگان مجلس به حضور وزیر علوم به مجلس چیست، تصریح کرد: مجلس وزیر علوم را برای این موضوع نخواسته است بلکه دلیل حضور وزیر علوم بعد از ظهر امروز از ساعت 14 تا 15:30 در خصوص ادغام دانشگاهها علوم اقتصادی و خوارزمی و از ساعت 15:30 در خصوص پارهای از سوالات است و اصلا بحث هیئت آمریکایی مطرح نیست.
وی در ادامه اظهار داشت: تاکنون بارها هیئتهای علمی مختلفی از کشورهای مختلف به ایران آمده و خواستار حضور مسئولان وزارت علوم برای تبادل استاد و دانشجو و حتی تبادل علمی بودهاند چنانچه در ماههای گذشته هیئتهای علمی و وزاری علوم کشورهای مختلفی برای حضور و دیدار با وزیر علوم به کشورمان آمده و چون در سطح وزیر علوم بودند توانستند باوزیر علوم دیدار داشته باشند.
انتهای پیام/
با اندک جستجوی نه چندان پیچیده می توانید سوابق رییس هیأت آمریکایی دعوت شده به ایران را واز جمله سوابق او در CIA را پیدا کنید. آیا چنین فردی فقط برای همکاری های علمی به کشورهای مختلف واز جمله ایران سفر می کند؟
براساس آمارها، بیش از 70 درصد اطلاعات سرویس های جاسوسی از طریق روابط وهمکاری های ظاهرا علمی بدست می آید.
کمی بیشتر باید دقت کنیم.
البته اینکه مسؤولان نهادهای علمی به فکر توسعه همکاری های بین المللی باشند خیلی خوب ولازم است، اما نهادهای دیگری مثل وزارت اطلاعات و... میبایست امنیت چنین روابطی را تأمین وتضمین کنند تا نهادهای علمی با آرامش بیشتری بتوانند به به کار اصلی خود بپردازند.
در بعضی کشورها نهادهایی مثل پلیس علمی متولی رصد ومراقبت از این مسایل است.