معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به کاربرد سفره آردی افزود: این سفره زیراندازی مناسب برای تهیه خمیر به هنگام پخت نان است و زنان این سفره را به هنگام تهیه خمیر نان در زیر تغار (ظرف مخصوص خمیر نان) پهن میکنند تا از ریخت و پاش آرد و خمیر بر روی زمین جلوگیری شود و از دیگر کاربردهای این سفره این است که میتواند خمیر مایه طبیعی را تا پنج هفته نگه دارد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر مانند گذشته از آن استفاده نمیشود، تصریح کرد: با تغییرات اندکی در این سفره در رنگهای مختلف به عنوان رو کرسی، پا دری و سجاده استفاده میشود و این محصول از قدمت 2000 ساله برخوردار است با اینکه در شهرهای دیگر مردمان از آنها زیاد استفاده نمیکنند، اما در روستای مهنج زن و مرد، پیر و جوان به دنبال تکاپو و تلاش هستند تا این نوع دست بافته به فراموشی سپرده نشده و احیاء شود.