پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی، پزشكی باشگاه خبرنگاران گفت: میزان دریافت نمک باید در روزهای ماه مبارک کاهش یابد، زیرا نمک زیاد باعث عطش بسیار فرد میشود و فرد تشنه تر می گردد البته لازم بذکر است؛ افراد روزهدار باید از غذاهای پر نمک و خوراکیهای نظیر نمک، چیپس، تنماهی دوری کنند چرا که این خوراکیها میزان تشنگی افراد را تا زمان افطار افزایش میدهند.
وی افزود: مصرف سبزیجات: سبزی خوردن و انواع سالاد در وعده سحر و افطار بهتر است استفاده شود زیرا در کاهش تشنگی نقش بسزایی دارد.
وی اذعان داشت: برای باز کردن روزه از چای،حلیم، آش ولرم استفاده شود و از غذای چرب پرهیز گردد. افراد سعی کنند سمت نوشابه نروند چرا که نوشابهها گازدار هستند و مشکلات گوارشی و پوکی استخوان برای افراد ایجاد میکند و تشنگی افراد را افزایش میدهد.
انتهای پیام/
یک بار هم که شده امتحان کنید.
عرق کاسنی هم معجزه میکنه بعد از سحری نصف استکان