به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از ساری ، نخود فرنگی سبزتازه سرشار از ویتامین آ - ب و ث است و داراى سلولز زیادى است و اگر شما داراى معده ضعیف هستید و نمى توانید نخود تازه را هضم کنید، با غذاى خود کمى زیره میل نمایید.
غلاف دانه هاى نخود فرنگی شبیه به باقلا است.
خوردن نخود فرنگی پخته با عسل جهت سرفه و پاک کردن ریه و درد سینه و نرم کردن آن ها و از بین بردن اخلاط فاسد و خارج کردن فضولات کثیف مفید است.
ضماد نخود فرنگی جهت تقویت اعضا و پاک کردن کک مک و با عسل جهت از بین بردن ورم ها مفید است.
نخودفرنگی باعث تشنگى، و خوردن تر و تازه و ناپخته آن تولید سرگیجه مى کند. مخصوصا نوعى از آن که کمى پهن است.
همچنین لپه هم نوعى نخود ریز است که مقدار زیادترى سلولز دارد، و مواد قندى آن نیز زیادتر است.
خواص درمانى لپه هم مانند نخود سبز است.
انتهای پیام/ز