به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ صفورا مقصودی گفت: راه های مناسب زیادی برای عدم ابتلای افراد به بیماری دیابت وجود دارد که مهمترین آن ها افزایش تعداد وعده های غذایی و کاهش حجم غذا در هر وعده و البته مناسب بودن غذاهای مصرفی با فعالیت های بدنی میباشد.
وی ادامه داد: استفاده زیاد از میوه های غیرشیرین و سبزی ها در وعده های غذایی، مصرف زیاد حبوبات در برنامه های غذایی و استفاده از نان های سبوس دار از دیگر راه های پیشگیری به حساب می آید.
محدود کردن مصرف میوه های شیرین نظیر انگور، خربزه، توت و همچنین خشکبارهایی مانند توت خشک، کشمش، قیسی و حذف کردن مواد قندی مانند آب نبات، شکلات، گز و سوهان از برنامه غذایی، استفاده مناسب از مواد نشاسته ای مانند برنج، سیب زمینی، گندم، جو و ماکارونی به گونه ای که باعث افزایش وزن نشود و استفاده از گوشت های کم چربی از دیگر راه هایی است که افراد با رعایت آن ها می توانند به دیابت مبتلا نشوند.