به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران زاهدان.، مهدی حسینی
افزود: اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان با هدف حفظ سلامت مصرفکنندگان و تامین
بهداشت عمومی، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی به ویژه در
ماه مبارک رمضان را با ساماندهی و راهاندازی اکیپهای ثابت و سیار بازرسی، متشکل از
18 اکیپ سیار و 17 اکیپ سایر و 81 نفر بازرسی در سراسر استان و در دو شیفت کاری به
مرحله اجرا میگذارد. وی ادامه داد: از مصرفکنندگان تقاضا میشود به منظور حفظ
سلامت خود و خانواده، فرآوردههای دامی مورد نیاز خود از جمله گوشت قرمز، مرغ و ماهی
را صرفا از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
انتهای پیام/ز