سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همدان؛

تولید سالانه 17 تن گوشت شترمرغ در همدان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از تولید سالانه 17 تن گوشت شترمرغ در همدان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران از همدان، محمد نظرپور با بیان اینکه سالانه در استان همدان 17 تن گوشت شترمرغ تولید می شود گفت: میزان تولید تخم شتر مرغ نیز بر اساس وزنی 17 تن در سال می باشد.

وی با اشاره به فعالیت 5 واحد پرورش شترمرغ پرواری در استان همدان افزود: 6 واحد پرورش شترمرغ مولد نیز در این استان فعالیت می کنند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: کلیه واحدهای پرورش شترمرغ فعال بوده و بیشتر از ظرفیت اسمی خود تولید می کنند که نشاندهنده وضعیت مناسب این واحدهاست.

نظرپور تصریح کرد: گوشت و تخم شتر مرغ علاوه بر مصرف در داخل استان به استان های همجوار نیز فرستاده می شود.

وی گفت: جوجه های شترمرغ تولید شده در استان برای پرورش در واحدهای پرواری به استان های دیگر کشور فرستاده و به کشور عراق نیز صادر می شوند.

انتهای پیام/ح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.