به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از تسنیم, با شناخت مزاج سبزیها و میوه افراد بهتر میتوانند از فواید آنها بهره ببرند و اگر افراد مزاجشان را بدانند و سبزیها و میوهها را با اطلاع بیشتر مصرف کنند, سلامتیشان حفظ خواهد شد.
-کاهو(خَسّ) دارای طبیعت سرد و تر است.
-کاهو صاف کننده خون است، خون صالح رقیق تولید میکند.
- تسکین دهنده گرمی خون, صفرا و تشنگی است و خشکی صفرا و سودا را کم میکند، به همین دلیل خواب آور خوبی است.
-کاهو با سرکه موجب تحریک اشتها میشود، همچنین مصرف کاهو مانع صعود بخارات به مغز میشود.
-کاهو ملین و ادرار آور است، باعث ازدیاد شیر میشود (البته کاهو با ادویه گرم مانند نعناع یا زیره باید مصرف شود، در غیر این صورت میتواند در شیر مادر تاثیر بگذارد و موجب دل درد نوزاد شود).
- زیاده روی در مصرف آن قوه جنسی را کاهش میدهد و باعث فراموشی و ضعف دید میشود.
-مصلح کاهو نعناع و زیره است.
خواص گشنیز(کزبره)
-خواب آور است، از صعود بخارات به مغز جلو گیری میکند.
-ریختن برگ گشنیز تازه در انواع آشها و خورشها توصیه میشود، البته سرد مزاجان در مصرف آن احتیاط کنند.
-گشنیز مانع سوء هاضمه میشود، همچنین تسکین دهنده صفرا, تشنگی و التهاب معده است.
در این باره علی اصل متخصص طب سنتی عنوان کرد: تخم گشنیز تقویت کننده قلب, مغز و معده است و از صعود بخارات به مغز جلوگیری میکند.
-تخم آن همراه انیسون برای تقویت معده و برطرف شدن آروغ مفید است.
-زیاده روی در مصرف آن باعث فراموشی و پر خوابی و ضعف قوه جنسی میشود.
انتهای پیام/