وی اظهار کرد: از طرحهایی که توسط سمنها در حوزه امور بانوان و خانواده ایجاد میشود، حمایت میکنیم و مسئولان باید مسائل اصلی و نقطههای آسیب استان خود را شناسایی کنند.
نژادی با اشاره به اینکه خانواده زندانیان مظلوم واقع شده و آسیب رسیدن به آنها زیاد است،گفـت: باید خانواده زندانیان مورد حمایت ویژه قرار گیرند.
وی افزود: در دفتر امور بانوان ریاست جمهور طبق بند 230 قانون برنامه پنجم وظایفی داریم که در 14 محور اصلی تدوین شده است.
وی تصریح کرد: آمار بیان شده در زمینه زندانیان نگران کننده است و اگر ما به موضوع حمایت از خانوادههای آنها نپردازیم نباید انتظار درستی از جامعه داشته باشیم.
نژادی گفت: ما در برنامهریزیهای خود برای جامعه به تنوع و پویایی نیاز داریم و باید به آن توجه کنیم و شرایط کنونی جامعه و خانواده زندانیان با 10 سال قبل متفاوت است و باید فرصتهای کاری ایدهآل برای سالهای آینده پیشبینی کنیم.
وی با اشاره به آینده فرزندان خانوادههای زندانی گفت: تفاوتی میان فرزندان ما و فرزندان خانوادههای زندانی نیست، زیرا فرزندان خانوادههای زندان خود مسیر را انتخاب نکردند و باید فکری کنیم که آینده این کودکان به بند و سیم خاردار منتهی نشود.
معاون برنامهریزی و هماهنگی معاونت امور زنان ریاست جمهوری افزود: انجمن حمایت از زندانیان با کمک سمنها و استفاده از تفاهمنامه با مراکز فنی و حرفهای در زمینه حل مشکلات خانوادههای زندانیان گام بر میدارد.
نژادی یادآور شد: در راستای اجرای تفاهمنامه مشترک بین انجمن حمایت از خانوادههای زندانیان با عنوان توانمندسازی اقتصاد خانواده زندانی در دو بخش حرفهآموزی و اشتغالزایی در کشور در سطح 6 استان از جمله استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان، البرز، تهران، خراسان شمالی و خراسان جنوبی وارد کار شدیم.
وی با اشاره به اهداف این تفاهمنامه گفت: این تفاهمنامه در 2 بخش مهارتهای شغلی و ایجاد اشتغال در 18 رشته و آموزشهای فنی و حرفهای برای 633 نفر از خانوادههای زندانی است و این طرح برای شش استان در شش گروه آموزشی می باشد و نظارت و پالایش میشود تا در صورت موفقیت در دیگر استانها اجرا شود.
وی تصریح کرد: تفاهمنامه بین امور بانوان ریاست جمهوری با موسسه آبشار عاطفهها بسته شده که این تفاهمنامه با عنوان حمایت از سازماندهی، تکمیل و بهروز رسانی بانک اطلاعاتی و سازمان اطلاعاتی زنان و خانواده استان خراسان جنوبی بسته شد و در این طرح با حمایت امور زنان استانداری خراسان جنوبی در حال اجرا است و مراسم افتتاح آن اجرا میشود.
نژادی با اشاره به اهداف کمی و کیفی این طرح افزود: فراهم کردن زمینه توسعه تواناییهای سازمانهای مردم نهاد بر اساس ماده 230 برنامه پنجم توسعه، شناخت مختصات کنونی سازمانهای مردم نهاد و خانواده فعال دارای مجوز ثبت شده در تمامی مناطق روستایی، عشایری و شهری، زمینهسازی و برنامهریزی به منظور توانافزایی و ارتقای ظرفیتها برای ایفای نقش سازمانهای مردم نهاد است.
وی شناسایی، ساماندهی، تکمیل و بهروز کردن بانک اطلاعات سازمانهای مردم نهاد زنان و خانواده فعال خراسان جنوبی، تکمیل فرم شناسایی سازمانهای مردم نهاد، گردآوری ورود و پردازش اطلاعات و آمار فعالیت این سازمانها را از اهداف کمی اعلام کرد.
وی افزود: باید خانواده زندانیان مورد حمایت ویژه قرار گیرند زیرا این خانوادهها در محل آسیب پذیری بیشتری هستند و در این زمینه اعتبارات کافی نیست اما باید تلاش کنیم تا خانواده زندانیان حمایت شوند.
نژادی گفـت: در راستای حمایت از خانواده زندانیان تفاهمنامهای با همکاری انجمن حمایت از زندانیان امضا کردیم و اگر در استانهایی که به عنوان پایلوت برای اجرای این طرح انتخاب شدند نتیجه مثبتی داشته باشد، این طرح قرار است در دیگر استانها نیز اجرا شود.