به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، به نقل ازروابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی مازندران، فرزین فرهادی گفت: از فروردین امسال تاکنون 120 بهره بردار در سطح 95 هکتار در سامانه آبیاری تحت فشار نام نویسی کردند.
وی تصریح کرد: از سوی اداره فنی و زیربنایی این مدیریت نسبت به بررسی پرونده های متقاضیان اقدام و تعداد 42 نفر برای 30 هکتار به صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی معرفی شدند.
فرهادی ثابت ماندن غلظت املاح محلول در خاك، امكان ورود تراكتور و ماشین آلات داشت و برداشت به مزرعه، کاهش مقدار بذور مصرفی نسبت به روش سنتی، رشد بهتر گیاه بعلت ثابت ماندن نمك خاك، جلوگیری از شیوع بیماری های قارچی، جلوگیری از تخریب ساختمان خاك و از همه مهمتر نجات پیدا كردن خاك و گیاه از تجمع نمك را از مزایای اجرای این طرح برشمرد.
مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر در ادامه گفت: نوارهای آبیاری قطره ای با بالا بردن راندمان تا 95 درصد قابل استفاده برای کلیه کشت های ردیفی و انواع گلخانه ها و مزارع می باشد.
فرهادی افزایش محصول در واحد سطح، کیفیت بهتر، صرفه جویی در مصرف آب و انرژی، یکنواختی توزیع و تقسیم بهتر آب و عدم ایجاد محدودیت در کاربرد ماشین آلات کشاورزی به دلیل خشک ماندن فارم ها را از محاسن این روش برشمرد.
انتهای پیام /گ