به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران؛ یوسفی افزود: با انجام
نمونه برداریهای ادواری از فرآوردههای خام دامی موجود در مراکز زیرپوشش،
نتایج آزمایشگاهی به دست آمده را به عنوان یکی از شاخصهای تعیینکننده
امتیاز هر یک از واحدهای چلوکبابی، رستوران و تالار پذیرایی مورد توجه قرار
می دهد.
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان آوج با اشاره به شروع فصل تابستان و تخلفات مراکز عرضه اضافه
کرد: عرضه فرآوردههای خام دامی در خارج از یخچال، باز بودن درب یخچال
واحدهای عرضه، دیفراست کردن مرغ و ماهی منجمد و فروش به عنوان محصول تازه،
قطعهبندی مرغ در غیاب مشتری و فروش مرغ و ماهی تاریخ گذشته از جمله مواردی
است که منتج به تشکیل پرونده تخلف بهداشتی می شود.
انتهای پیام/