به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از تبریز، نادر زارع تالی افزود: در مورد تعداد زیادی از گونه های گیاهی، ارتباطی مستقیم بین کود نیتروژنی و تجمع نیترات مشخص شده است.
وی تصریح کرد: در واقع عمده ترین عاملی که موجب تجمع نیترات در سبزی ها و سایر گیاهان می شود، کودهای ازته می باشند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از نقش کوددهی آلی در تغییر غلظت نیترات در سبزی ها گفت و یادآور شد: نوع و مقدار کودهای آلی به کار رفته نیز باعث تغییر غلظت نیترات در سبزی ها می شوند.
وی افزود: تجمع نیترات در گیاه بستگی به گونه، رقم، قسمت های مختلف گیاه و نیز سن آن دارد.
زارع تالی از مدیریت کوددهی گفت و تاکید کرد: کوددهی بی رویه نیتروژن سبب افزایش میزان نیترات در سبزی ها می شود و با مدیریت کوددهی میزان نیترات کاهش می یابد.
انتهای پیام/ح