به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران، این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زده اند و توانسته اند مزه ها و طعم های بسیار خوشمزه ای بدست آورند. این موز به طور متوسط دارای ۴۰۰ میلی گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین C است.
در دنیا ما ذرت سیاه.ابی. قرمز . زرد .سفید داریم . سیب زمینی هم همینطور انواع رنگ هاداریم. هویح . هندوانه . گوجه فرنگی وووووو
همه رنگهای مختلف داریم که در ایران کشت نمی شه.
اونم با توت!!!!!!!
واقعا که چقدر ساده لوح هستن بعضیا
دست طرف چرا رنگ موزهاست