معاون هماهنگی امور استان های مجمع خیرین سلامت کشور خبر داد:
به گزارش
گروه علمی، پزشكی باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا،معاون هماهنگی امور استانهای مجمع خیرین سلامت کشور در اولین همایش تجلیل از خیرین سلامت شهرستانهای گناباد و بجستان که در سالن شهید دکتر چمران دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، با بیان اینکه هماکنون 60هزار خیر در عرصه سلامت کشور فعالیت میکنند، تصریح کرد: با وجود 200 شعبه مجمع خیرین سلامت کشور در شهرهای مختلف، درخواستهای زیادی برای راهاندازی شعبههای دیگری در سایر شهرها وجود دارد.
اسماعیل غنیان با بیان اینکه پس از تاکید مقام معظم رهبری در خصوص واگذاری امور سلامت به مردم، مجمع خیرین سلامت کشور در 19 دیماه 88 به عنوان یک سازمان مردم نهاد تاسیس و راهاندازی شد، اظهار داشت: این مجمع با هدف فراهم آمدن امکان شناسایی و ساماندهی خیرین سلامت کشور و برنامه ریزی برای بهره گیری صحیح از کمک ها ، مشارکت های مردمی و هدایت کمک ها به اولویتهای ملّی در حوزه سلامت تشکیل شد.
وی افزود: از آغاز فعالیت مجمع خیرین سلامت تا پایان سال 93 ، خیرین سلامت بیش از سی هزار میلیارد ریال به حوزههای مختلف سلامت و بهداشت و درمان کمک کردند که عدد قابل توجهی است.
وی با بیان اینکه خداوند در قرآن کریم، احیای یک نفس را احیای یک جامعه میداند، تصریح کرد: هر کاری که در حوزه سلامت انجام دهیم، هزینه نیست بلکه یک سرمایهگذاری است.
وی با اشاره به احادیث و روایات گفت: کسی که آثار خیری از مالش باقی گذارد از بین نمیرود و آثار خیر و نیک این عمل برای وی باقی میماند و چقدر خوب است که این عمل خیر در عرصه سلامت و نجات جان انسانها باشد.
وی بر ضرورت ایجاد بسترهای لازم برای تسریع در انجام نیات خیرین، اعتمادسازی را در جهت جذب خیرین موثر دانست و گفت: بهترین تجلیل از خیرین انجام دقیق و سریع نیت آنها است چراکه خیرین به محض دیدن نتیجه کار و لبخند رضایت مردم و بیماران، خوشحال و مسرور میشوند.
ضرورت فرهنگسازی کمکهای خیرین در حوزه سلامت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه بر ضرورت ترویج کمکهای خیرین به عنوان یک فرهنگ در جامعه تاکید کرد.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت متولی امر سلامت در کشور است، تصریح کرد: وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی کشور وظیفه تامین بهداشت، درمان، آموزش و تامین غذا و داروی سالم را برعهده دارند.
وی با بیان اینکه سلامت، رفاه کامل جسمی، روحی روانی، اجتماعی و معنوی است، اظهار داشت: وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی با تمام تلاش و توان خود، میتوانند حداکثر 25درصد از سلامتی مردم را تامین کنند و با توجه به گستردگی کار در حوزه سلامت، مشارکت و حمایت همه نهادها، گروهها و سازمانهای مردم نهاد و سلامت محور برای تامین و ارتقای سلامتی در جامعه مهم و ضروری است.
وی با اشاره به حجم و حیطه گسترده کاری وزارت بهداشت، گفت: استفاده از مشارکت بخش خصوصی و مشارکتهای مردمی و خیرین سلامت نقش مهمی در تامین و ارتقای سلامت جامعه دارد.
دکتر احمدی با اشاره به نزدیک شدن ایام حج تمتع گفت: متاسفانه در ایام بازگشت حجاج، شاهد صرف هزینههای زیادی برای اطعام و پارچهنویسی هستیم که باید با فرهنگسازی مناسب در جهت صرف این هزینهها برای حوزه سلامت مردم که از اجر معنوی بالایی برخوردار است، گام برداشت.
وی با بیان اینکه کار ابنیه و ساختمانی بیمارستان 200تختخوابی علامه بهلول در نیمه دوم سال جاری به اتمام میرسد تصریح کرد: خیرین محترم میتوانند با کمک به خرید تجهیزات پزشکی مورد نیاز این بیمارستان، باقیات و صالحات ارزشمندی برای خود باقی گذارند.
وی با اشاره به غیر بومیبودن 80درصد از دانشجویان این دانشگاه افزود: ساخت خوابگاههای دانشجویی از جمله کارهای خیری است که خیرین در این حوزه هم میتوانند دانشگاه را یاری کنند.
دکتر احمدی، تعمیر و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی و خانههای بهداشت را از دیگر عرصههای نیازمند کمک خیرین در حوزه سلامت عنوان کرد.
سرمایهگذاری خیرین یک سرمایهگذاری بلند مدت است
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در این مراسم از سرمایهگذاری در کار خیر به عنوان یک سرمایهگذاری بلند مدت یاد کرد و افزود: سرمایهگذاری در حوزه خدمت به فرهنگ، معاش، سلامت و عبادت یک سرمایهگذاری ماندگار است و اگر این سرمایهگذاری در رابطه با سلامت باشد، ارزش مضاعفی دارد.
حجت الاسلام محمد رجایی افزود: بر اساس آیه قران، اگر کمک کسی به درمان موجب نجات یک انسان از مرگ شود، گویا همه انسانها و همه بشریت را زنده کرده است که این بسیار ارزشمند میباشد چراکه برای زندهکردن همه انسانها نمیشود قیمتی گذاشت.
وی با بیان اینکه خیرین سلامت شایستگی دارند که مال و وقت خود را در یکی از بهترین راههای ممکن هزینه کنند، اظهار داشت: قطعا ورود به این عرصه ناشی از اعتقاد قلبی به جهان آخرت است که این توفیق نصیب هر کسی نمیشود.
انتهای پیام/